Spor
  • 8.1.2015 00:51

Atletico Madrid Real Madrid'i dağıttı

İspanya Kral Kupası'nın çeyrek finalinde ilk maçta Arda Turan'lı Atletico Madrid, sahasında konuk ettiği Real Madrid'i 2-0 mağlup etti.

İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk ayak maçında Atletico Madrid ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Dev derbide Atletico Madrid, Real Madrid'i 2-0 mağlup ederek rövanş için avantajlı bir skor elde etti.

Vicente Calderon'da oynanan Madrid derbisinde Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri 58. dakikada penaltıdan Raul Garcia ve 76. dakikada Jose Gimenez kaydetti.

Atletico Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan karşılaşmaya yedek başlarken, oyuna 67. dakikada Saul Niguez'in yerine dahil oldu ve etkili bir performans ortaya koydu.

Karşılaşmanın rövanşı 15 Ocak Perşembe günü bu kez Real Madrid'in sahası Santiago Bernabeu'da oynanacak.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Karşılaşma Atletico Madrid'in 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
90. dakika: 90 dakikanın sonuna 5 dakikalık kayıp zaman işaret edildi.
76. dakika: GOOLLL!! Jose Gimenez ile Atletico Madrid farkı 2'ye çıkarıyor.
68. dakika: Temsilcimiz Arda Turan oyuna dahil oldu. Atletico Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Saul Niguez çıkıyor ve yerine Arda Turan oyuna giriyor.
58. dakika: GOOLLL! Atletico Madrid'in kazandığı penaltı vuruşunu Raul Garcia ağlara yolladı 1-0
46. dakika: İkinci yarı ev sahibi Atletico Madrid'in vuruşuyla başladı.
45. dakika: İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
34. dakika: Raul Garcia'nın ceza sahası sol çaprazdan gelişine vuruşunu, Real Madrid'den Marcelo son anda yere yatarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
30. dakika: Mücadele tempo iyice arttı.
13. dakika: sol taraftan kullanılan serbest atışta Bale yükselip kafayı vurdu. Top ağlara gitti ancak hakem ofsayt gerekçesiyle kaldırmadı. Atletico'nun hemen kullandığı atış sonrası fırtına gibi rakip yarı alanda ilerleyen Griezmann'ın şutunu kaleci Navas kornere çeldi.
1. Dakika: Karşılaşma Real Madrid'n vuruşuyla başladı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:02

İLGİLİ HABERLER