Gündem
  • 6.1.2014 12:34

Avea'dan akıllı telefon kampanyası

Avea, yeni yıla özel akıllı telefon kampanyası başlattı.

Avea açıklamasına göre, düzenlenen kampanyayla, Samsung Galaxy Serisi’nin “4 önemli ürünü”nden Samsung Galaxy Young ve Galaxy Grand modelleri sadece Avea İletişim Merkezleri ve bayilerinde satışa sunulurken, Galaxy Trend Plus ve  Galaxy S4 Mini de, kampanya kapsamında teknoloji meraklıları ile buluşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, Türkiye’nin akıllı telefon kullanım oranında lider operatörü olarak; gerçekleştirdikleri çeşitli kampanyalarla tüm teknoloji meraklılarına uygun tekliflerle en yeni ve en iyi cihazları sunmaya devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Akıllı cihazlara artan ilgiyi karşılamak üzere, gerek kendi markalı cihazlarımıza gerekse de diğer iş ortaklarından sağlanan cihazlarla yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. 2014’ü yeni bir akıllı telefon ile karşılamak isteyen tüm teknoloji ve akıllı cihaz meraklılarının da dikkatini çekecek bu özel kampanya ile Samsung’un en çok tercih edilen dört modelini yine en iyi seçeneklerle sunuyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Önümüzdeki dönemde de birbirinden özel, tüm ihtiyaçları karşılayan teklif ve kampanyalarımızla;  akıllı telefonda ilk adres olmayı sürdüreceğiz”
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:44

İLGİLİ HABERLER