Yaşam
  • 25.12.2009 02:24

AVŞAR KIZI YİNE GÜLBEN'İ BOMBALADI...

Hülya Avşar TRT'nin yılbaşı çekimlerinde eskiden en çok atıştığı ünlüye yine laf attı.

Program çekimlerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar; kendisine yöneltilen, "Gülben Ergen'le barışarak küs kalanlara önayak olmuş olabilir misiniz?" sorusuna Ergen'i kızdıracak şu cevabı verdi:

BEDAVAYA SÖYLEDİ

"Biz aslında kavga etmiyorduk, hiçbir zaman etmedik. Sayenizde herkes bizi öyle biliyordu. Gerçi beni çoğu zaman sinirlendiriyordu. Beni o kadar yakından takip ediyordu ki, onu kendim zannediyordum!" Yedi yıl aradan sonra çıkardığı 'Haute Couture' (Kişiye Özel) isimli albümündeki şarkılarını ilk kez TRT'nin yılbaşı gecesi şovunda seslendirecek olan Avşar, programın sunuculuğunu da üstlendi. Burak Kut ve Işık Özcan ile birlikte programda yer alan ünlü sanatcı TRT'den ücret talep etmedi.

TMSF ile yaşadığı sorunları hallettikten sonra ücret almadan TRT'ye çıkması hakkında ise Avşar; tarafların bazen birbirlerine böyle jestler yapması gerektiğini savunarak "Ben de albümümü tanıtmış oldum" diye konuştu.

HATIRA OLSUN

'Bir Düş Bir Telaş' adlı şarkısını, albümünde de düet yaptığı tenis hocası Mehmet Saltık ile söyleyen Avşar şöyle konuştu: "Kendisi süper bir tenisçi ve bildim bileli şarkı söyler. Ben de hatıra olsun diye böyle bir şey yapalım istedim."

(takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:17

İLGİLİ HABERLER