Sağlık
  • 27.2.2013 19:33

Ayağına platin yerine demir takmışlar!

MUAMMER AY
SAMSUN -
Samsun'da ayağının kırılması sonucu özel bir hastanede ameliyat olan şahıs, doktorun ayağına platin yerine demir vida ve malzeme kullandığını iddia ederek, savcıya şikayette bulunup dava açtı.
Olay, Samsun'da bulunan özel bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre, karayollarında kaloriferci olarak çalışan 2 çocuk babası 52 yaşındaki Kazım Akkaya, 2 yıl önce merdivenden düşerek sağ ayağını kırdı. Samsun'da özel bir hastaneye başvuran Kazım Akkaya, kendisinin burada ameliyat olduğunu söyledi. Ayağında yara oluştuğunu ve vücudundan alınan parçanın bu yarayı da kapatmadığını ileri süren Akkaya, "Ayağımda yere gittikçe büyüdü. Hem ameliyat olduğum hastanede hem de Samsun'daki başka hastaneler ile İstanbul'daki hastanelerde tedavi gördüm. Kırık ayağıma platin diye takılan malzeme ameliyatla alındı. Bu malzemenin platin değil, demir malzeme olduğunu öğrendik. Aylarca acı ve ıstırap çektim. Hala acılarım dinmedi. Geceleri uykularım kaçtı. Bana ameliyat yapan doktordan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.
Kazım Akkaya, avukatı Ertuğrul Avcı, aracılığıyla Samsun Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunarak doktor hakkında dava açtı.
Avukat Ertuğrul Avcı, yaşanan sağlık skandalının çok vahim bir olay olduğunu belirterek, müvekkilimin ayağından çıkartılan vida ve diğer malzemeyi savcılığa delil olarak sunduklarını ve bu konuda adalete sonuna kadar inandıklarını söyledi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:39

İLGİLİ HABERLER