Sağlık
  • 15.4.2024 12:25

Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü!

Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.


Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü Akılalmaz son
Vietnam basınında çıkan haberlerde 26 yaşındaki genç bir kadının her gün aynı kahvaltıyı yapması sonucu yaşamını yitirdiği yazıldı. Kilo vermek için bir süredir spor yaptığı ve özel bir diyet uyguladığı belirlenen kadının evde ip atladıktan sonra bayıldığı belirtildi. Eşi tarafından hastaneye götürülen kadın beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

ÖZEL DİYET SONU OLDU
Doktorlar kadının her gün yulaf lapası ve yumurta yediğini ancak yumurtaya fazla tuz attığını belirtti. Congee adı verilen bu kahvaltının kan damarları için iyi olmadığı hatırlatıldı. Ayrıca kadının yediği yumurtanın da "Yüzyıl yumurtası" olduğu belirtildi. Bu yumurtaların normalden kat be kat fazla kurşun içerdiği biliniyor. Doktorlar ayrıca kan damarlarının sertleşmesi sonrası genç kadının beynine giden damarların hasar aldığını ve ölümün böyle gerçekleştiğini yerel basına söyledi.

BEYİN KANAMASI BELİRTİLERİ

Hafif bilinç bulanıklığı, sersemlik halinden koma haline değişen bilinç bozukluğu hali.

Şiddetli baş ağrısı

Bulantı

Kusma

Baş dönmesi

Epilepsi nöbeti atağı

Kanamanın etkilediği beyin bölgesine bağlı olarak beyin fonksiyonlarında bozukluklar

Güncellenme Tarihi : 15.4.2024 12:28

İLGİLİ HABERLER