Spor
  • 6.5.2004 20:35

AYBABA: ''BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ TEKLİF ALMADIM''

ADANA - Teknik direktör Samet Aybaba, Beşiktaş'tan resmi öneri almadığını, ancak bazı yöneticilerin kendisine sıcak baktığını söyledi.
     Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şubesi yöneticilerini ziyaretinde basın mensuplarının zorularını yanıtlayan Aybaba, kendisine Beşiktaş'tan öneri gelip gelmediği yolundaki bir soru üzerine şunları söyledi:
     ''Beşiktaş'ta elbette herkes gibi ben de antrenörlük yapmayı arzularım. Şu anda kongre çalışmaları var. Bana resmi bir teklif gelmedi. Ancak bazı yöneticiler ve taraftarların benim adıma temennilerinin bulunduğunu biliyorum. Teklif gelirse değerlendiririm. Şimdilik beklemedeyim.''
     Trabzonspor'da bazı yöneticilerle ters düştüğünü ve bu nedenle görevinden ayrıldığını belirten Aybaba, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     ''Trabzonspor'da çalıştığım dönemde yönetim zaafı vardı. Bazı yöneticilerle anlaşamadığımız için ayrılmak zorunda kaldım. Trabzonspor'da iyi bir altyapı ve deneyimli futbolcular var. Türkiye Kupası'nı da alan Trabzonspor'un başarısında Ziya Doğan'ın katkısı inkar edilemez.''

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:09

İLGİLİ HABERLER