Spor
  • 7.5.2004 00:49

LUCESCU RAPİD BÜKREŞ'LE ANLAŞTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, özel bir programa katılmak üzere Bükreş'e geldi. Rumen teknik adam, Rapid Bükreş'in patronu Gheorghe Copos ile de görüştü.


Sosyal Demokrat Parti (PSD) Bükreş Belediye Başkan adayı Mircea Geoana'nın adaylık tanıtım toplantısı için özel uçakla Romanya'ya gelen Lucescu, burada Rapid Bükreş'in patronu Gheorghe Copos ile görüştü. Rapid'in patronu Copos, "Lucescu bu yıl Rapid Bükreş'in yapacağı en büyük transferlerden biri olacak" diyerek iddialı bir açıklama yaparken, menajer Becali'nin Lucescu'yu istememesinin kendisinin şahsi fikri olduğunu söyledi. Copos, "Lucescu, Rapid'in başına genel kurul kararı ile gelecek. Becali'nin tek başına fikri çoğunluk karşısında çok önemli değil" açıklamasını yaptı.


Lucescu ise havalimanında basın mensuplarına açıklama yapmadı. Rumen teknik adam, "Rapid için gelmedim" açıklamasını yaparken, Copos'un "Hayır, Rapid için geldi. Rapid için" diye bağırması dikkat çekti.
Toplantıda konuşma yapan Sosyal Demokrat Parti (PSD) Bükreş Belediye Başkan adayı Mircea Geoana, kendisini desteklemek için özel olarak İstanbul'dan Romanya'ya gelen Lucescu'ya teşekkür etti.
Öte yandan Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı da dün Alman Teknik Direktör Bernd Schuster'in görevine son verdi. Lucescu ile görüşerek Rumen teknik adamı takımın başına getirmek isteyen takım yöneticilerinin biran önce sözleşme imzalamak istedikleri belirtilirken, Lucescu'nun ise Temmuz ayına kadar süre istediği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:09

İLGİLİ HABERLER