Spor
  • 4.5.2013 02:27

Aybaba Fernandes konusunda pes etti

“Fernandes ağrıları olduğunu söyleyip idmanlara çıkmıyor. Adam seçerek pas veriyor ve huzursuzluk çıkarıyor. Ben onunla artık baş edemiyorum. Maçlarda gerçek potansiyelinin altında kalıyor. İstese daha faydalı olabilir.”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba, arasının açık olduğu Manuel Fernandes’i yönetime şikâyet etti... Mart ayının ortasından beri Portekizli yıldızla adeta küs olan Aybaba, yöneticilerle yaptığı sohbette tecrübeli futbolcunun çok daha iyi oynayabileceğini belirtti.
AYBABA, siyah-beyazlı kulübün idarecilerine “Fernandes ağrıları olduğunu söyleyip antrenmanlara çıkmıyor. Sahada adam seçerek pas veriyor ve huzursuzluk yaratıyor. Ben onunla artık baş edemiyorum, söz geçiremiyorum. Maçlarda gerçek potansiyelinin altında kalıyor. Eğer istese takıma daha faydalı olabilir” dedi.

BİLİNDİĞİ gibi Aybaba’nın mart ayının ortasında lige verilen milli maç arasında kendisine 1 gün ekstra izin vermeyip, bu hafta başında ise Olcay’a izin vermesine bozulan Fernandes, 3 gün üst üste belinde ağrılar olduğunu söyleyip idmana çıkmamıştı. Önceki gün ve dün ise takımla çalışan Portekizli’nin son dönemde antrenmanlara katılma konusunda istikrarının olmadığı da dikkatlerden kaçmıyor.

‘PERFORMANSI FARKLI’
SALI günkü antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Aybaba, Fernandes’le ilgili olarak “Gülmüyorsa onu gıdıklayalım mı? Surat asarsa asar. Antrenmana sakat olduğu zaman çıkmıyor, performansı farklı” şeklinde konuşmuştu.

Fernandes, Aybaba ile yaşadığı tartışma sonrası oynadığı Mersin İY karşılaşmasında  ve 1 gol atıp, 1 de asist yapmasına karşın hiç sevinmedi. Sonrasında oynadığı 3 maçta ise ne gol attı ne de asist yapabildi...
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER