Gündem
  • 25.5.2006 00:43

AYSUN KAYACI'DAN SEVGİLİSİNİN EVİNE ŞOK BASKIN

Berrak Tüzünataç'ın Fatih Aksoy'un evinde olduğunu öğrenen Aysun Kayacı, 'mekan' bastı. Evin altını üstüne getiren Aysun, zor sakinleştirildi.

***
Şok baskın

Aysun Kayacı, eski aşkı Fatih Aksoy'un evinde Berrak Tüzünataç olduğunu öğrenince gözü döndü. Kıskançlık krizine girerek eve baskına giden Aysun neler yapmadı ki!.

Unutmak mümkün mü?
Aysun Kayacı
, ünlü yapımcı Fatih Aksoy uğruna 7 yıllık sevgilisi Emre Aşık'tan bir çırpıda ayrılmıştı. Dizi çekimleri sırasında yakınlaştığı Aksoy uğruna Emre'yi gözünü bile kırpmadan terketmişti. Ne var ki, seksi mankenin ünlü yapımcıyla olan aşkı sadece 10 ay sürdü. Ancak Kayacı, beraberlikleri boyunca da sık sık ayrılıp barıştığı sevgilisini bir türlü unutamadı.

Telefonda öylece kaldı
Ve iddialara göre yeniden birlikte olmak için ne mümkünse yaptı. Son zamanlarda Aksoy'un adının karıştığı aşk haberleri ise söylenenlere göre seksi güzeli hayli üzdü. Eski aşıkların cephesinden gelen son dedikodu ise Kayacı'nın bir akşam Aksoy'un evine şok bir baskın yapması. İddialara göre olay şöyle gelişti: Aysun, kendisini arayan yakın bir arkadaşının söyledikleriyle adeta kıskançlık krizine girdi.

Aysun ağlama krizinde
Aysun'
u bu kadar çıldırtan ise telefon açan arkadaşının "Berrak Tüzünataç şu anda Fatih Aksoy'un evinde" sözü oldu. Bunun üzerine Aysun'da soluğu barışmak için yanıp tutuştuğu sevgilisinin evinde aldı. Söylenenlere göre içeri girip de Berrak'ı gördüğünde ise kıyameti kopardı. Aysun ağlama krizine girerken Berrak'ın da sinirleri epey bir bozulmuş.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:13

İLGİLİ HABERLER