Gündem
  • 1.3.2007 06:17

AZERİ ZANLI MASUM, GERÇEK TECAVÜZCÜ HALA ARAMIZDA!..

Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda bakıcı anne olarak çalışan bir kadına tecavüz ettiği, diğerine de tecavüze yeltendiği gerekçesiyle lehçesi yüzünden tutuklanan Azeri E.H.A. masum çıktı.

Kriminal Şube Müdürlüğü’nde yapılan inceleme sonucunda E.H.A’nın DNA’sı, mağdur kadının üzerinde bulunan sperm lekeleriyle örtüşmedi. Üç hafta tutuklu kalan 5 çocuk babası 40 yaşındaki E.H.A. serbest bırakıldı. Gerçek sapığın yakalanması için soruşturma sürüyor.

Çocuk Esirgeme Kurumu’nda bakıcı anne olarak çalışan 35 yaşındaki Z.Ç., yaklaşık 5 hafta önce iş çıkışı bir kişinin saldırısına uğramış, saldırgana direnerek kısa bir mücadeleden sonra kaçmayı başarmıştı. Aynı yerde, akşam saatlerinde 37 yaşındaki bakıcı anne M.Ü. de saldırıya uğramıştı. Saldırgan Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin yanındaki ormanlık alana sürükleyerek ağzını koli bandı ile bağladığı M.Ü’ye tecavüz ederek karanlıkta izini kaybettirmişti.

Gözü moraran ve eli kesilen M.Ü. ile Z.Ç., polise verdikleri ifadelerinde saldırganın kendileri ile "Seni öldürem de taşla mı öldürem sopayla mı öldürem", "Buradan şikáyet mi gidecen, yoksa evine gidip kimseye bir şey söylemeyen" diye konuştuğunu söylemişti. Polis de eşkále uygun Azerbaycan uyruklu E.H.A’yı gözaltına almıştı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:24

İLGİLİ HABERLER