Spor
  • 29.5.2006 20:49

AZİZ YILDIRIM YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILACAK

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp binasında bazı yöneticilerle biraraya geldi. Yıldırım'ın, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun, yarın saat 15.00'te kulüp binasında yapacağı toplantıya katılacağı bildirildi.
     Görevini bıraktığını açıkladıktan sonra 18 Mayıs Perşembe günü gittiği yurtdışından dönen Aziz Yıldırım, akşam saatlerinde kulübe gelerek yöneticiler İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım, Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Serhat Çeçen ile görüştü.
     Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz da daha sonra başkan Yıldırım'ın yanına gelerek bir süre sohbet etti.
     Yıldırım'ın, 24-25 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurulla ilgili tavrı konusunda gelişmelerin yaşanabileceği öğrenilen toplantıda, genel kurulun gündemi de belirlenecek.
     Fenerbahçe Kulübü Haysiyet Divan Kurulu'nun verdiği 2 yıl hak mahrumiyeti cezası 10 Temmuz'da sona ereceği için olağanüstü genel kurulda aday olamayacak Sadettin Saran için genel kurul gündemine madde konulabileceği belirtildi.
     Saran'ın, affedilerek önünün açılması için genel kurul gündemine madde konulması yönünde bugüne dek yazılı bir talepte bulunmadığını kaydeden yüksek divan kurulu başkanı Günay, mevcut yönetim kurulunun da böyle bir maddeyi gündeme taşıyabileceğini vurguladı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER