Spor
  • 8.1.2015 16:32

Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar

"hedef 1 milyon üye" proje tanıtımında kapalıçarşı esnafı ziyaret edildi, lokantada yemek yendi.

Çarşıya Fenerbahçe bayrakları asıldı.

Kapalıçarşı Esnafı'ndan gelen daveti bugün gerçekleştiren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çarşıya adeta çıkarma yaptı.

Fenerbahçe'nin "Hedef 1 milyon üye" projesine destek amaçlı bu ziyaret gerçekleşirken, Kapalıçarşı esnafı Fenerbahçe'nin Başkanı'nı "Her yer Aziz, her yer Yıldırım" tezahüratlarıyla karşıladı.

"hedef 1 milyon üye" proje tanıtımında kapalıçarşı esnafı ziyaret edildi, lokantada yemek yendi.

Çarşıya Fenerbahçe bayrakları asıldı. Esnafın yanı sıra çarşıda bulunan vatandaşlar da Başkan Yıldırım ve beraberindeki yöneticilere büyük ilgi gösterdi. Yıldırım ile birlikte Gaziantespor Eski Başkanı Celal Doğan, Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu da yer aldı.

Kapalıçarşı esnafını ziyaret eden ve "1 milyon üye" projesi için kulübe üyeler kazandıran Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.
Aziz Yıldırım; 14 yabancı kuralından transfer çalışmalarına, Erkan Zengin ile Emenike'nin son durumuna kadar açıklamalar yaparken şampiyon olacaklarını da yineledi. İsmail Kartal ve Passolig sistemi hakkında da sözler sarfeden Yıldırım, UEFA'dan 2 yıllık katılım payı olarak 3 milyon 600 Bin dolar alacakları olduğunu da iddia etti. 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:01

İLGİLİ HABERLER