Spor
  • 4.5.2013 10:22

Aziz Yıldırım'ı ağlattılar!..

3 önemli eksikle gittiği Lizbon’da 1-0 geriye düştükten sonra Kuyt’ın penaltısıyla skora denge getiren takımın, ard arda gelen sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadığı maçı 3-1 kaybetmesi taraftarların ‘final’ rüyasını hüzünlü bir şekilde noktaladı. Aziz Yıldırım da maçtan hemen sonra soyunma odasına inerek, futbolcularını tek tek kutladı ve “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Futbolcuların üzüntülü durumuna tanıklık eden Yıldırım, duygusal bir konuşma yaptı ve gözledi doldu. Özellikle kaleci Volkan’ın gözyaşlarından etkilenen başkanın gözleri doldu ve kendini ne kadar dizginlese de gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım tek tek öpüp sarıldığı futbolculara şöyle seslendi: “Yıllar sonra buraya kadar geldik ve bir hayali gerçekleştirdiniz. Çok istediniz olmadı. Ama üzülmeyin bu kupayı sizler kazanacaksınız. Önümüzdeki sezon Türkiye’ye bu kupayı sizler getireceksiniz. İstanbul’a gurur içinde dönebilirsiniz.”

‘MAYISI GÖRDÜNÜZ’

Rekorları alt üst ederek buralara gelen Fenerbahçe’nin tarihindeki en önemli başarıyı kazandığını da hatırlatan Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti: “Hiç bir takım bu kadar resmi maç oynamadı. 3 kulvarda mayısa kadar geldiniz. Kendinizle gurur duyun ve başınızı dik tutun. Milyonlarca taraftarımızın gönüllerinin şampiyonusunuz. Bu bir başlangıç olacak. Artık buralarda hep olacağız. Ve sizler bu kupaları gururla hep kaldıracaksınız. Çok emek verdiniz, gece gündüz yollarda oldunuz. Hepinizin emeğine teşekkürler. Ağlamak yok, yola devam.

İrfan YİRMİBEŞ / AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER