Asayiş
  • 16.4.2024 14:56

Babaannesinin ziyaretine giderken kaza kurşununa kurban gitti

Adana’da 10 gün önce motosikletli 2 kişinin ateş etmesi sonucu sırtından vurularak yaşamını yitiren Ahmet Karatepe’nin kaza kurşununa kurban gittiği ortaya çıktı.

Adana'da 10 gün önce motosikletli 2 kişinin ateş etmesi sonucu sırtından vurularak yaşamını yitiren 28 yaşındaki Ahmet Karatepe'nin 'kaza kurşununa kurban' gittiği ortaya çıktı. Evladını toprağa veren acılı baba Erdal Karatepe (53), "Cinayet günü annem Fatma Karatepe'nin ayağına kaynar su dökülmüştü. Ahmet'im babaannesini çok severdi. Mersin'de çalışıyordu, olayı duyunca iş çıkışı babaannesinin evine 'geçmiş olsun' ziyaretine gidiyordu. Oğlumun katilleri Efe K. ile Aydın T., cinayeti işlemeden saatler önce yaralamalı trafik kazasına karışmış. Efe ile Aydın, kaza yaptıkları otomobil sürücüsünü darp etmişler. Kavga büyüyünce olay yerindeki taksi şoförleri de Efe ile Aydın'ı darp etmiş. Bu konu yüzünden husumet oluşmuş. Efe ile Aydın, taksicileri hedef almış ve akşam saatin de taksi durağını kurşun yağmuruna tutmuşlar. O sırada babaannesine giden oğlum kazara vuruldu. Çok iyi bir insandı, herkes çok severdi. Evlendirmek istiyorduk, çeyiz hazırlığı da yapıyorduk. Genç yaşta evladımı toprağa verdim" dedi. Fatma Karatepe (80), "Çocuğum beni her gün ziyarete gelirdi. O günde ayağım yandığını duyunca iş çıkışı ziyaretime gelecekti. Yavrum yolda kör bir kurşun kurbanı oldu. Yavrumu öldürenin ciğerleri yansın. Ahmet'im kör kuşun kurbanı oldu. Adı tatlı Ahmet'im. Artık ben kime Ahmet diyeceğim" diye konuştu. Polis, katil zanlılarını yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

15 EL ATEŞ ETTİLER

Olay, 6 Nisan'da saat 20.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde meydana geldi. Mersin'de nakliye işini yaptıktan sonra evine dönen Ahmet Karatepe, bacağına kaynar su döken babaannesi Fatma Karatepe'nin yanına gitmek için motosikletiyle yola çıktı. Bu sırada caddedeki taksi durağının önünden geçen Karatepe, motosikletli 2 şüphelinin tabancalı saldırısında kurşunların arasında kaldı. Silahlardan çıkan kurşunlardan biri Karatepe'nin sırtına isabet etti. Karatepe kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise 15 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.


 

Güncellenme Tarihi : 16.4.2024 14:57

İLGİLİ HABERLER