Spor
  • 17.10.2006 15:07

BABASINA GÖRE PETR CECH, 1 YIL SAHALARDAN UZAK KALACAK ...

Chelsea'nin 24 yaşındaki Çek kalecisi Petr Cech'in babası, oğlunun en az 1 yıl sonra eski formuna kavuşabileceğini söyledi.


Chelsea'nin Cumartesi günü Reading'le deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 kazandığı Premier Lig maçında kafasına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve hastaneye kaldırılan, ardından da hastanede ameliyat olan Petr Cech için, babası, 6 ay olarak öngörülen iyileşme süresinin 1 yılı bulabileceğini ifade etti. Times Gazetesi'ne konuşan Vaclav Cech, "Oğlum1 yıl futboldan uzak kalacak. İlk olarak durumun bu kadar kötü olduğunun farkında değildim. Ancak teşhisi duyduğum zaman dizlerim titredi. Kulaklarıma inanamadım" dedi. Cech'in annesi Cechova'da gazeteye yaptığı açıklamada, oğlunu bu durumda görmenin çok kötü bir duygu olduğunu ifade etti.


Chelsea'nin Reading'le yaptığı maçta ilk olarak Petr Cech, Reading'in orta saha oyuncusu Stephen Hunt'la çarpışmış ve yaşadığı sakatlık nedeniyle oyun dışında kalmıştı. Ardından ise, Cech'in yerine oyuna dahil olan yedek kaleci Carlo Gudicini, mücadelenin son dakikasında, bu kez Reading'in Fransız defans oyuncusu Ibrahima Sonko'yla çaprışmış ve maçın son düdüğünün ardından hastaneye kaldırılmış ancak durumunun ciddi olmadığı anlaşılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:22

İLGİLİ HABERLER