Spor
  • 17.10.2006 14:26

DENİZLİSPOR'DA HACİZ ŞOKU ...

Denizlispor'da, kulüp eski 2.başkanı Yasin Cinkaya'nın, alacaklarına karşılık federasyondan alınacak 360 bin YTL'yi mahkeme kararı ile bloke ettirmesi moralleri bozdu.


Kulüp binasında, yönetim kurulu üyesi Berrin Sivri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Denizlispor 2.Başkanı Mehmet Özsoy, kulüp eski 2.başkanı Yasin Cinkaya'nın bir süre önce yaptığı açıklamada, Denizlispor'dan alacaklarını devre arasına kadar dondurduğunu açıkladığını belirterek, "İkinci yarıya kadar herhangi bir işlem yapılmayacağını söylemişti. Ancak işlemi durdurduğunu söylediği tarihten itibaren 2 dosyayı işleme koydurdu. Bu dosyalardan biri 59 bin YTL, diğeri de 142 bin dolardır. Federasyondan gelecek gelirlerimizin üzerine Ankara 13.Asliye Hukuk Mahkemesi kararı ile 360 bin YTL paramızın üzerine haciz koydurmuş. Şu anda alacağından fazla parayı bloke ettirdi" dedi. Özsoy, Yasin Cinkaya'nın bugüne kadar alacaklarına karşılık olarak maç hasılatları dahil olmak üzere yaklaşık 128 bin YTL para tahsil ettiğini söyledi.


Denizlispor'un düşmek gibi bir korkusu olmadığını belirten Özsoy, Çaykur Rizespor galibiyetiyle rahat bir nefes aldıklarını, bu başarıları bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi. Denizlispor olarak sürekli iyi futbol oynadıklarını belirten Özsoy, Sakarya'da Sakaryaspor'u yeneceklerine inandıklarını söyledi.


Vestel Manisaspor'u başarılarından dolayı kutlayan Mehmet Özsoy, "Bir Anadolu ve Ege kulübü olarak Vestel Manisasspor'un başarısını takdirle karşılıyoruz. Ancak Ersun Yanal'ın takımı sezon başında performans yakalar ancak sonlara doğru durulur. Türkiye'de 3-4 takımın dışında Anadolu kulüplerinden birinin şampiyon olmasını arzu ediyoruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:22

İLGİLİ HABERLER