Gündem
  • 11.3.2009 14:57

BAKAN, "BEN SENİN ELİNİ SIKMAM" DİYEN VATANDAŞA NE DEDİ?

MUHSİN YILMAZ,
ORDU (İHA) - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirerek, "Telefonda ağız dolusu küfür edemiyoruz diyor. Yahu ne ayıp bir şey" dedi.


Fatsa'da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, daha sonra Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nin bir bölümünde esnaf ziyareti yaptı.

Bakan Günay, vatandaşın kavga siyasetinden bıktığını belirterek, "Partiler içinde kavga, gençler arasında kavga, şehirler köyler arasında kavga yapılıyordu. Şimdi siyasetin niteliği değişiyor. Şimdiki anlayışımız kavga değil hizmet. Halka hizmeti en iyi anlatabilen vatandaştan oy ve destek alacak" dedi. Bir genel başkanın telefonda ağız dolusu küfredemiyoruz dediğini anlatan Günay, şöyle konuştu: "Yahu ne ayıp bir şey. 70 yaşına gelmiş bir lider için bu söz ne ayıp bir şey. Senin derdin küfretmek mi? Sen vatandaşa bir önerin varsa bir projen varsa onu anlatmaya çalış. Rahat rahat küfredemiyorumdan şikayet mi olur. O küfretme dönemi geçti Türkiye'de artık. Türkiye'de vatandaşa neyi nasıl yapacaksın onu anlatacaksın."


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, esnaf ziyareti sırasında MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade'nin iş yerinde Yalıköy Belde Belediye Başkanı Ahmet Ulu ile karşılaştı. AK Parti Belediye Başkanı Ahmet Ulu, Bakan Günay'a, "Türkiye'de AK Partili Fatsa'da CHP'liyim" deyince Bakan Güney de, "Neden hayırdır?" diye sordu. Yalıköy Belediye Başkanı Ahmet Ulu'nun tekrar aday yapılmadığı için böyle bir tepki gösterdiği öğrenildi. Yine bir esnaf ziyaretinde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a bir vatandaş, "Ben senin elini sıkmam abi" dedi. Bakan Günay da bu duruma, "Peki tamam" diye cevap vermekle yetindi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:19

İLGİLİ HABERLER