Yaşam
  • 28.9.2007 00:35

BAKAN YILDIRIM'DAN İNTERNET MÜJDESİ!..

SAFRANBOLU - Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ''2008'in sonunda Türkiye'nin her tarafında ADSL olacak'' dedi.
     Hızlı tren raylarının TCDD'ye teslim töreni için Karabük'te bulunan Bakan Yıldırım, daha sonra Safranbolu'daki Cinci Han'da kendisi için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
     Yemeğin ardından muhabirlerle sohbet eden Yıldırım, Sakarya'daki hızlı tren fabrikasını, 1.5-2 ay içinde açmayı hedeflediklerini kaydeden Yıldırım, ilk olarak ''metro vagonları'' üreteceklerini belirtti.
     Bir soru üzerine Türk Telekom'da grev kararıyla ilgili Haber-İş Sendikası yöneticilerinin kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Yıldırım, ''3-4 konuda anlaşmazlıkları var. Ben hala anlaşma zemini olduğunu gördüm. Görüşme sonunda hala anlaşamazlarsa, Türk-İş Başkanıyla onları davet edeceğiz, tatlıya bağlayacağız. 'Taviz vermeyeceğiz, etmeyeceğiz' diyerek anlaşma olmaz.'' diye konuştu.
     Vatandaşın, kendisinden yol su değil internet istediğini anlatan Yıldırım, ''Şimdi ADSL istiyorlar 2008'in sonunda Türkiye'nin her tarafında ADSL olacak'' dedi.
     Yıldırım, bir başka soru üzerine ucuz uçak biletlerine ilişkin olarak, ''Müşteriyi yanıltma varsa, vatandaş rekabet kurumuna şikayet etmeli. Yıkıcı rekabete izin vermeyiz. Maliyetin altında sürekli yolcu taşımaktan, seyrüsefer emniyeti zarar görür. Sınırlı sayıda indirimli yolcu taşınmasına izin veriyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:14

İLGİLİ HABERLER