Spor
  • 16.8.2009 01:05

BAKKAL: "HER BÖLÜMDE BİZ ÜSTÜNDÜK"

Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında Ankaragücü, 1-0 geriye düştüğü maçta Manisaspor ile İngiliz yıldızı Darius Vassell'in 90. dakikada attığı golle 1-1 berabere kaldı.


Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, takım olarak zamana ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde Manisaspor iyi kapandı. Orta saha oyuncularımıza oyun kurma imkanı vermedi. Vassell'in tek pozisyonu dışında pozisyona giremedik. Rakibimiz 10 kişi kalınca bunu değerlendirmek istedik. Bu esnada bizim de 2 oyuncumuz sakatlandı ve 6-7 dakika eksik oynamak zorunda kaldık. Bizim adımıza şanssızlık ve hata golü, rakip adına ise bir beceri golüyle geriye düştük. 1-0 geriye düşünce rahat hareket edemedik. 1-1 bulduktan sonra 2. golü atabilecek pozisyonları da bulduk ama olmadı. Geçen sezona göre takım savunmasının tamamı değişti. Bu yüzden biraz daha zamana ihtiyacımız var. Eksik bölgelere takviye yapmamız lazım. Alternatif isimler almalıyız. Geçen sezon 18 kişilik kadroya almadığım futbolcular bu sezon forma buluyor ve hatta oyunu çevirmesi için maça dahil oluyor. Önümüzde bir kongre var. Kongrenin ardından transfer için 1 gün kalıyor.
Bu yüzden kongre hazırlıkları sürerken, transfer çalışmaları da yapılmalı. Bu taraftara daha coşkulu bir takım izletmeliyiz" diye konuştu.


Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu ifade ederek, "Her bölümde biz üstündük. Oyunu istediğimiz gibi şekillendirdik. 10 kişi kalmak direncimizi kırmadı. Deplasmanda 1 puan iyi ama oyunun geneline bakınca üzülüyoruz. İyi oynadık. Deplasmandan puan alarak dönmekte iyi" ifadelerini kullandı.


Sarı-lacivertli futbolcular Elyasa Süme ve Barbaros Barut, Manisaspor karşısında istedikleri oyunu oynayamasalar da son dakikada puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, gelecek haftalarda daha iyi bir Ankaragücü izlettireceklerini söyledi.


Manisasporlu futbolcular Güven Varol ve Burak Özsaraç da iyi bir oyun sonunda, eksik bir şekilde öne geçmelerine rağmen galibiyeti son dakikada kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER