Asayiş
  • 25.8.2009 10:44

BANKACI ARKADAŞINI BOĞUP EVİNDE SAKLADI!...

Ataşehir'de bir bankanın genel müdürlüğünde çalışan Nalan Sezer, misafirliğe gittiği arkadaşı N.Ç. tarafından boğularak öldürüldü. Sezer'in cesedi, N.Ç'nin eve gelen eşi tarafından bulundu. N.Ç. ise bir çay bahçesinde yakalandı.


Bir bankanın bilgi işlem departmanında çalışan Nalan Sezer (42), 3 gün önce kendisi gibi bir firmada bilgi işlem bölümünde çalışan arkadaşı N.Ç.'nin Ataşehir'deki evine geldi. Cumartesi çıktığı evine bir daha dönmeyen Nalan Sezer'den haber alamayan yakınları gerekli mercilere kayıp müracaatı yaparken iddiaya göre N.Ç.'nin kızı pazar sabahı evin bir odasında yerde bir ceset gördüğünü söyleyerek babasından yardım istedikten sonra evden ayrıldı.



KIZINA 'HAYAL GÖRMÜŞSÜNDÜR' DEDİ

Kızına 'hayal görmüşsündür' şeklinde konuşan baba gün içinde eve gelerek odanın kapalı olduğunu gördü. Pazar gününü eşi ve kızı ile beraber geçiren baba A. Ç. pazartesi günü eşinin dışarıda olduğu esnada oda kapısının menteşelerini sökerek içeri girdiğinde yerde yatan üzeri kısmen örtülü bir cesetle karşılaştı. Durumun polise bildirilmesinin ardından eve gelen polis ekipleri Nalan Sezer'e ait ceset üzerinde delil çalışması yaparken, evin hanımı olan N.Ç.'yi kızına arattırarak buluşmalarını sağladı.



Maltepe Küçükyalı'da bir adreste kızı ile buluşmayı bekleyen N.Ç. polis tarafından gözaltına alındı.




'ETERLE BAYILTIP BOĞDUM'

N.Ç. ifadesinde, Nalan Sezer'den borç para istediğini ve ardalarında çıkan tartışma sonrası Sezer'i eterle bayıltıp başına poşet geçirerek boğduğunu, ardından Sezer'in kredi kartını alarak bir miktar harcama yaptığını söylediği belirtildi.



CİNAYETTEN SONRA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Arkadaşı Nalan Sezer'i boğarak öldürdüğünü itiraf eden N.Ç.'nin polise, cinayetten sonra bir kutu hap içerek intihar etmek istediğini söylediği belirtildi. N.Ç. ayrıca ifadesinde bankada kendisinin de Kurumsal İletişim dersleri verdiği, Nalan Sezer ile alacak-verecek yüzünden sorunları olduğunu söylediği kaydedildi.

Cinayeti geçtiğimiz cumartesi işlediğini itiraf eden N.Ç.'nin eşi ve kızı da ifadeleri için gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER