Gündem
  • 15.1.2018 15:40

Başbakan Yıldırım: ABD bu yanlıştan vazgeçmeli

Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım,"2017 yılı kolay bir yıl olmadı.Felaket senaryoları üretenler avuçlarını yaladılar"dedi. Yıldırım, ayrıca ABD'nin terör ordusu provokasyonuna da çok sert tepki göstererek, Hiçbir oluşuma fırsat vermeyeceğiz, ABD terör örgütlerine aleni destek veriyor. Bunun anlamı terör örgütleri arkasından Türkiye'ye düşmanlık etmektir dedi

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da düzenlenen Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşuyor. "2017 için felaket senaryoları üretenler avuçlarını yaladılar" diyen Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle: Türkiye 2017'de küresel ve ülke şartlarına rağmen bir mucizeye imza attı. 2017'nin başında kara kara düşünüyorduk. Umutsuzluk vardı. Ama üçüncü çeyrekte yüzde 11.2 büyüdük. Bunu tesadüf mü sanıyorsunuz. Alınan önlemlerin sonucudur.

Başbakan Binali Yıldırım: ABD bu yanlıştan vazgeçmeli

ABD'NİN TERÖR ORDUSU PROVOKASYONU

NATO içinde bir üye, Türkiye'nin sınırlarını koruyacağı yerde, öbür tarafta terör örgütüyle bir oluo oraya askeri bir örgüt kuruyor. Bunun anlamı terör örgütünün arkasından nişan alıp Türkiye'ye düşmanlık etmektir. Bunun başka bir anlamı yoktur.

Tehdit kimden gelirse gelsin kanımızın son damlasına kadar ülkemizi savunacağız. ABD bu yanlıştan vazgeçmeli.

Güncellenme Tarihi : 15.1.2018 16:51

İLGİLİ HABERLER