Gündem
  • 23.5.2015 11:56

Başbakan'dan Mamak halkına müjde!

 

     

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Mamak, eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin arasındaki farkı görmek için bir semboldür. Artık Mamak huzurla, kentsel dönüşümle anılıyor.  Türkiye'de insana saygı değişti. Mamak hapishanesinde işkence yapılırken, dışarıda da hayat bir işkenceydi. Bizim dönemimizle işkence tarihe karıştı. Eski Türkiye'de vatandaş sadece oy zamanı hatırlanırken, Ak Parti döneminde vatandaşımız her zaman gönlümüzün diğerinde olan aziz kardeşlerimiz oldu. 

"YENİ BİR ŞEHİR ZİHNİYETİ KURUYORUZ"

Biz tarihin en güzel şehirlerini biz kurmuşuz. Şimdi yeni bir şehir zihniyetini hayata geçirmek için yla çıkıyoruz. Bu yeni zihniyette çöplükler, gecekondular yok, insan onuruna yakışmayacak projeler yok. Bizim ufkumuzda yeni bir İstanbul, yeni bir Ankara görüyoruz. Eski günlerde gecekondu yıkımlarında polis içeri girerdi, ev sahibi çaresizce kendini yakmaya çalışırdı. Ama biz kentsel dönüşümde gecekondu sahipleriyle anlaşmaya gittik. Artık "devlet nerede" diyen kim olursa olsun "devlet burada" diyecek bir Ak Parti var.

MAMAK HALKINA MÜJDE
 
Mamak halkına buradan bir müjde vermek istiyoruz. İnşallah 200 yataklı akllı hastane yapacağız. Birileri hapishane yapar, biz şifa dağıtırırız. Bu projenin tamamlanmasıyla Mamaklı vatandaşlarımızın yaşam tarzı değişicek. Mamak artık unutulan, olumsuzluklarla anılan bir yer olmayacak.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:17

İLGİLİ HABERLER