Spor
  • 14.10.2008 02:13

"BEN BEŞİKTAŞ'TA ASIK SURAT GÖRMEK İSTEMEM"

MUSTAFA Denizli, Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte görev almanın sorumluluğunu bildiğini söyledi. Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, "Beşiktaş camiasını uzun süreden beri yakından takip eden biriyim. Önce camiaya yakışır çalışmayı ortaya koyacağız. Camianın bizden beklentilerini biliyoruz. Her türlü donanıma sahibiz ve bu beklentilerin tamamına cevap vereceğiz" diye konuştu.
3 hafta sonra iletirim
Planlı bir şekilde çalışacaklarını dile getiren Denizli, "Göreve geldikten sonra söylediğimden daha önemli bir kadroya sahip olduğumuzu onlarla çalışırken gördüm. Kadroda indirim devre arasını bulmayabilir. 3 hafta sonra size ileteceğim. Kadrom maksimum 22 olacak. Bu kadronun takviyeye ihtiyacı yok. Bu kadro fazlasıyla yeter. Kazandıklarımız bizi hedefe götürmek için yeterli olacak. Kazanırken, 1 hafta önce oynadığımız sistem ve kadrodan vazgeçtiğimi görebilirsiniz. Bu değişkenliğe önce futbolcularım adapte olacak. Nevzat Demir Tesisleri’nden içeri girdiğim zaman asık suratlı kimseyi istemem. Zaten o kişi bir sonraki kadroda olmaz.
Bu kadro hücum zenginliğine fazlasıyla sahip bir kadro. Biz önce taraflı tarafsız herkese futbol oynadığımızı göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Kaybetmez maddesi yok
Takımın şu andaki durumunun iyi olduğu, ileride puan kayıpları yaşanması halinde sıkıntı yaşayıp yaşamayacaklarının sorulması üzerine Denizli, şöyle konuştu: "Ben buraya gelirken yaptığım kontratta puan kaybetmeyeceğiz diye bir madde yok. Puan tabii ki kaybedeceksiniz. Puan kaybetmeden şampiyon olan takım var mı? Şampiyonluğumuza mani olmayacak kadar puan kaybedeceğiz."
Taraftarlara da mesaj veren Denizli, "Türkiye’nin en coşkulu, en üretici taraftar topluluklarından birine, belki de birincisine sahibiz. Biz yeni bir Beşiktaş yaratmak için yola çıktık. Bu yeni Beşiktaş’ı yaratacağız. Bize yeni teşviklerini ve sürekli desteklerini bekliyoruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:25

İLGİLİ HABERLER