Gündem
  • 7.8.2018 20:41

Benfica Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Benfica Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Portekiz'in güçlü ekibi Benfica ile karşı karşıya gelecek. Dev maç öncesi iki takım yönetimi bir araya gelerek yemek yediler. Benfica karşısında avantajlı bir skor almak isteyen Fenerbahçe, evinde oynayacağı karşılaşma için umut vadetmek istiyor. Mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Benfica Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında, bu akşam SL BenficaStadyumu'nda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak olan temsilcimiz Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Phillip Cocu yönetimindeki ilk resmi maça çıkacak olan Fenerbahçe'de umutlar oldukça yüksek. Bu sene oldukça genç bir kadro kurmaya başlayan Fenerbahçe, Benfica karşısında güzel bir skor alarak saha avantajını eline geçirmek istiyor. Peki, Benfica Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Benfica Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Benfica Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam 22:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Avrupa karnesini düzeltti

Fenerbahçe, son yıllarda Avrupa kupalarında deplasman karnesini düzeltti. Genel olarak Avrupa kupalarında deplasmanda iyi sonuçlar elde edemeyen sarı-lacivertliler, 2010 yılından bu yana ise dış sahada performasını artırdı. Fenerbahçe, son 8 yılda Avrupa'da deplasmanda oynadığı 28 maçın 18'ini kaybetmedi. Sarı-lacivertliler bu maçlarda 10 galibiyet, 8 beraberlik alırken, rakiplerine 10 kez de yenildi. Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki resmi maçlarda dış sahada aldığı 27 galibiyetin 10'u da son 8 yılda elde etmiş oldu.

Fenerbahçe ve Benfica yönetimleri maç öncesi bir araya geldi

Güncellenme Tarihi : 7.8.2018 20:43

İLGİLİ HABERLER