Yaşam
  • 24.7.2009 02:48

BERRAK'A BAKIN KİM SAHİP ÇIKTI?..

Kenan İmirzalıoğlu sete alkollü geldiği iddia edilen rol arkadaşı Berrak Tüzünataç’ı korudu. Ünlü oyuncu, “Berrak’ın günahını alıyorlar. O disiplinli biri” dedi...

Yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı 'Ejder Kapanı' adlı filmin çekimleri İstanbul'da sürüyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrol oynadığı filmde Nejat İşler ve sevgilisi Berrak Tüzünataç da rol alıyor.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Filmde çaylak polisi oynayan Berrak Tüzünataç sete alkollü bir şekilde girip hüngür ağladığı iddia edilirken, başkomiseri canlandıran Kenan İmirzalıoğlu rol arkadaşına sahip çıkıp iddiaların doğru olmadığını söyledi.

SETTE HER ZAMAN FİT

Çıkan haberlerden dolayı şaşkın olduğunu belirten İmirzalıoğlu şunları söyledi: "Berrak işini çok seven ve oyunculuğu meslek edinmiş bir genç. Ona laf söyletmem. Bir kere Berrak inanılmayacak derecede işine sahip profesyonel bir kız. Dövüş sahnelerine saatlerce önce gelip hocayla birlikte aikido dersleri çalışıyor. Sette her zaman fit durumda. Tanımasaydım bu haberlerden dolayı ben de günahını alırdım."

Uğur Yücel'in bulunduğu ortamda zaten bir otoritenin var olduğunu belirten ünlü oyuncu şöyle devam etti: "24 yaşında bir kız sete alkollü gelecek. Beni boş verin karşısında Uğur Yücel olacak. Buna izin verir mi? Sinema filminde gün zaten kısıtlı. Pardonu olmayan bir iş. Berrak'ın günahını alıyorlar."
(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER