Spor
  • 21.10.2005 02:19

BEŞİKTAŞ ANTRENÖRÜ MEHMET EKŞİ: HASTANEYE TALDIRILAN TÜMER'İN DURUMU ÇOK CİDDİ DEĞİL

İSMAİL KAMİT-EMRE AŞ
İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş, UEFA Kupası H Grubu'ndaki ilk maçında İngiltere temsilcisi Bolton Wanderers'la 1-1 berabere kalarak grup maçlarına bir puanla başlarken, Beşiktaş Antrenörü Mehmet Ekşi, sakatlıklar yüzünden yaptıkları zorunlu değişikliler nedeniyle oyuna ağırlıklarını koyamadıklarını söyledi.

 
Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından Bolton Wanderers karşılaşmasında siyah-beyazlı takımın başında görev yapan Ekşi, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında sakatlığı bulunan futbolcu sayısının fazla olması nedeniyle oyuna istedikleri şekilde ağırlıklarını koyamadıklarını belirterek, "Çok sayıda oyuncumuzun sakatlığı vardı. Bu nedenle yaptığımız 3 oyuncu değişikliğini de zorunlu olarak yaptık. Bazı bölgelerde de mecburi değişiklikler yapmamız gerekti.


Yani her şey mecburiyetten doğdu. Dörtlü savunmayı da rakibimize göre kurduk. Karşılaşma öncesinde de Rıza Çalımbay ve Gordon Milne ile de görüş alış-verişinde bulunduk. Tam anlamıyla oyuna ağırlığımızı koyamamamıza rağmen yine de iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Zor şartlar altında futbol oynamak kolay değil. Buna rağmen futbolcular büyük özveri gösterdi" diye konuştu.


Ekşi, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Tümer'in durumunun ise çok ciddi olmadığını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER