Spor
  • 21.10.2005 02:17

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN BÜYÜK ÖFKE!..

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Affan Keçeci, maç sonrası yaptığı açıklamada, Siyah-beyazlı kulübün kaosa doğru sürüklendiğini söyleyerek, "Kimse oynanan futboldan memnun değil, güzel oynamıyoruz. Yönetim kurulunun radikal tedbirler alması gerekiyor. Bu konunun çok yönlü olarak masaya yatırması gerekiyor. Beşiktaş, her geçen gün daha kötüye gidiyor, bir kaosa sürükleniyor. Konyaspor karşısında alınacak bir galibiyet, diğer maçlarda elde edilecek sonuçlarla inşallah bu kötü günleri atlatırız" dedi.
Yönetim kurulunun günü kurtarmak için tedbirler aldığını söyleyen Keçeci, "Yönetim kurulunun kendi hataları var. Kendi hatalarını da görmeleri gerekiyor. Günü geçirmek için tedbirler alıyorlar. Tribünler de gidişattan rahatsız. Beşiktaş Kulübü sahipsiz değil, bu kötü günleri de atlatacaktır" ifadelerini kullandı.


Brezilyalı futbolcu Kleberson ise, beraberliğin iyi bir sonuç olduğunu söyleyerek, "Çok iyi başladık. Rakibin forvet hattında çok iyi oyuncular var. Önümüzde Konyaspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Konyaspor maçında beraberlik bizi tatmin etmez. Kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.
Defans oyuncusu Gökhan Zan da, maçtan önce hiçbir probleminin olmadığını, ancak oyuna girdikten sonra ağrı hissettiğini belirterek, "Maçtan önce hiçbir problemim yoktu. Antrenmanlarda da hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Sakatlığım tamamen geçmişti. Ancak oyuna girdikten sonra bir ağrı hissettim. Faydalı olamayacağımı anlayınca da oyundan çıktım" dedi.


Bu arada karşılaşma sonrasında siyah-beyazlı futbolcuları protesto eden taraftarlar, BJK yönetimine de istifa çağrısında bulundu. Protestolarını sürdüren numaralı tribündeki taraftarlarla, protokol tribününde oturan bazı yöneticiler arasında tartışmalar yaşanırken, siyah-beyazlı taraftarlar maçın bitiminde bir süre tribünleri terk etmedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER