Spor
  • 1.5.2024 12:38

Okan Buruk'un yeni sözleşmesinin detayları ortaya çıktı

İç transferde futbolcularıyla yeni sözleşmeler yapan sarı-kırmızılılarda sıra teknik direktöre geldi. Yeniden adaylığını açıklayan Başkan Dursun Özbek'in ilk icraatı Okan Buruk ile sözleşme yenileme olacak. Sözleşme detaylarına haberin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Şampiyonluk yolunda yürüyen Galatasaray, gelecek sezon için de hazırlığını yapıyor. İç transferde oyuncularıyla sözleşme yenileyen Galatasaray'da sıra teknik direktöre geldi.

Muslera, Torreira, Barış Alper, Abdülkerim ve Kaan ile sözleşme yenileyen Galatasaray, şimdi de teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Başkan Dursun Özbek'in kongrede seçilmesi halinde ilk icraatı Buruk ile sözleşme yenilemek olacak.

Yine birlikte yürüyecek

Başkan Dursun Özbek'in mevcut başkanlığındaki ilk icraatlarından birisi o dönem görev yapan teknik direktör Domenec Torrent'i göndererek, Okan Buruk'u getirmek olmuştu. Buruk'la fırtına gibi iki sezon geçiren Özbek yönetimi, ilk sezonunda şampiyonluk yaşarken bu sezon da şampiyonluk yolunda yürüyor.

OKAN BURUK'UN SÖZLEŞMESİ KAÇ YIL UZATILDI?

Okan Buruk ile yol yürümeye devam edecek olan Dursun Özbek, başarılı çalıştırıcıya Mayıs 2026'ya kadar geçerli olacak bir kontrat verecek. Buruk'un 30 milyon TL'lik maaşına da yüzde 50 zam yapılacak.

Rekorlarla ilerliyor

Teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray'ı kısa sürede zirveye taşıdı. 13. sırada ligi bitiren takımı devralan ve ilk sezonunda Süper Lig'i kazanan Buruk, bu sezon da bitime 4 hafta kala yeniden şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Galatasaray'da futbolcu olarak 7 şampiyonluk yaşayan, UEFA Kupası ve Süper Kupa başarılarına imza atan Buruk, teknik direktör olarak da tarih yazıyor. En uzun galibiyet serisini elde eden Buruk, lig tarihinin en çok puanını toplayan teknik direktör olma başarısını da yakaladı.

Güncellenme Tarihi : 1.5.2024 12:41

İLGİLİ HABERLER