Spor
  • 1.5.2024 13:00

Kim Min-Jae’ye “Defol git” dediler

Bayern Münih ile Real Madrid dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında 2 -2 berabere kalırken, Fenerbahçe'de sadece 1 sezon kaldığı halde taraftarın efsane stoper olarak gördüğü Kim Min-Jae takımının yediği iki golde de hata yaptı.

Bayern Münih taraftarları deneyimli savunmacının performansını eleştirdiler. Sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kalan futbolcunun kariyerinde çok az kez bu kadar kötü bir doksan dakika geçirdiğine dikkat çekildi.
  
Bavyeralı kulübün taraftarları, 'KimOut', 'Bu sezon bizi batırıyorsun' şeklindeki sert ifadelerle eski Fenerbahçeli futbolcuya yüklendiler. Sosyal medyada Koreli futbolcu için "kulüpten defol" yorumları yapıldı.
  
İtalyan basınında 'Kim Min Jae'nin korku dolu akşamı', 'Kim Min Jae kabus gibi', 'Bu sezonki Napoli'de oynuyormuş gibi oynadı', 'Real maçındaki hataların ardından Napoli taraftarında kendilerine dönecekmiş umudu oluştu' şeklinde ifadeler kullanıldı. Alman basınında ise 'Kim Min Jae ciddi hatalar yaptı', 'Real'e karşı şans Kim Min Jae'nin yanında değildi', 'Pozisyon hatası ve gereksiz fauller yaptı', 'Kim çifte hata yaptı' gibi ifadeler kullanıldı.

Güncellenme Tarihi : 1.5.2024 13:00

İLGİLİ HABERLER