Spor
  • 21.10.2008 00:06

BEŞİKTAŞ ASBAŞKANI: HOCAMIZ, BAŞARILI OLDUĞUNU İLK MAÇTA GÖSTERDİ

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli'nin, çıktığı ilk maçta, başarılı olduğunu gösterdiğini söyledi.
Erdoğan, Kabataş Beşiktaşlılar Derneği'nin, Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda düzenlediği yemekte gazetecilere açıklama yaptı. Mustafa Denizli ile Gençlerbirliği deplasmanında galibiyet aldıklarını belirten Levent Erdoğan, şöyle konuştu:
''İlk 15 dakikada oynanan futbol ile maçın sonlarına doğru ağırlaşan oyun, üzerine düşünülmesi gereken bir konudur. Bunun nedenlerinden biri, ilk 12 dakikada Gençlerbirliği gibi bir takıma karşı alınan sonuç olmuştur. Beşiktaş aynı performansla sonuna kadar devam etmesi gereken bir takımdır. Çünkü iki kulvarda da şampiyonluğu elde edebilmemiz için buna ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerde hocamız, noksanları giderecek ve bunu telafi edecektir. Hocamızın, şampiyonluğu sağlayacağına inanıyoruz.''
Ligin tek yenilgisiz takımı olduklarını da belirten Erdoğan, ''Bu maçta liderliğe yükselmemiz, yönetimimizi ve camiamızı çok mutlu etmiştir. Umarım sezon sonunda da aynı mutluluğu hep birlikte paylaşacağız'' ifadesini kullandı.
Geceye katılan asbaşkan Behçet Ümitlen de Gençlerbirliği maçında aldıkları galibiyetin sevindirici, ancak lider olmanın değil, ligi lider tamamlamanın önemli olduğunu vurguladı.
Behçet Ümitlen, bazı basın organlarında, genel sekreter Kenan Öner ile kavga ettiklerine yönelik çıkan haberlerin sorulması üzerine, ''Benim büyüğümdür, genel sekreterimdir. Ben de asbaşkanım. Aramızda böyle bir kavga söz konusu değil. Ufak tefek tartışmalar her aile içinde olur, ama biz tartışmadık da. Biraz abartılı yazmışlar'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:10

İLGİLİ HABERLER