Spor
  • 16.2.2014 15:08

Beşiktaş, Bursaspor'u 10 kişiyle devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Beşiktaş, Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 72. dakikada Hugo Almeida attı. 44. dakikada Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm, Bursasporlu futbolcu Civelli ile girdiği ikili mücadele sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 42'ye yükseltirken, Bursaspor ise 28 puanda kaldı.

CANLI ANLATIM:

DK 90+3: Fernandes inanılmaz bir gol kaçırdı. Son dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Fernandes topu üst direğe vurdu. Ve hakem maçı bitirdi.

DK 90: Bursapor savunmasında topla buluşan Serdar'ın rakip ceza alanına gönderdiği uzun top kaleci Tolga'da kaldı.

Maç sonuna 3 dakika uzatma eklendi.

DK 88: Ortalık bir anda karıştı, faulden sonra yerde yatan adama itiraz eden Volkan Şen'in üzerine Fernandes yürüdü, sonrasında yaşanan gerginlikte, Sercan ve Volkan Şen sarı kart gördü.

Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Olcay Şahan oyundan çıkarken Uğur Boral oyuna girdi.

DK 83: Bursaspor atağında sağ kanattan ceza alanına gönderilen pasa hareketlenen Volkan, rakibinden topu almak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.

Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Bekir Yılmaz oyundan çıkarken Sercan Yıldırım oyuna girdi.

DK 78:Beşiktaş atağında Fernandes'in pasında Olcay topla buluştu ve ceza alanı ilk metresinde rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve Olcay, penaltı bekledi ama oyun devam etti.

DK 75: Bursaspor atağında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Fernandao, bir rakibini geçti ama diğer rakibi onu perdeleyince Tolga topun sahibi oldu.

Beşliktaş'ta golü atan Almeida oyundan çıktı. Fernandes oyuna girdi.

GOL DK 72: ALMEİDA... Gökhan'ın sağ çizgiden içeri çevirdiği topa Almeida önünde Şamil olmasına rağmen dokunmayı başardı ve topu Bursaspor ağlarına gönderdi

Bursaspor'da Volkan Şen ve Ferhat Kiraz oyuna girerken Kazım ve Sestak oyundan çıktı.

DK 67: Şamil takım arkadaşının yptığı hatayı telafi etmek isterken sert bir müdahalede bulundu ve sarı kart gördü. Önceki pozisyonda kendisine faul yaptığı konusunda itirazda bulunan Fernandao da hakemden sarı kart gördü.

DK 63: Belluschi'nin ceza alanına ortasında Civelli, sol çaprazda sol kanatta topu içeriye çevirmek istedi ama başarılı olamadı.

DK 60 : Sol çaprazında topla buluşan Almeida'nın kaleye şutunda top Frey'de kaldı.

DK 58:Bekir, Veli'ye sert bir faul yaptı ama top Beşiktaşklı oyuncularda kaldığı için oyun devam etti. Ardından oyun durduğunda Bekir, sarı kart gördü.

DK 56:Beşiktaş atağında Olcay'ın pasında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Almeida'nın zayıf vuruşu kaleci Frey'de kaldı.

DK 54: Civelli'nin kafa vuruşu kaleci Tolga'da kaldı.

DK 50: Bursaspor atağında ofsayta düşen Kazım, düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart gördü.

Beşiktaş'te Oğuzhan yerine Necip oyuna girdi.

İkinci yarı Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.

İLK YARI SONA ERDİ.

DK 44: Civelli, Ersan'ın kendisine faul yaptığını ve penaltı beklediği yönünde itirazlarda bulundu. Ersan ve Civelli arasında yaşanan gerginliğin ardından Ersan kırmızı kart gördü

DK 42:Orta alanda topu alan Atiba, ayağı kayıp topu kaybedince topa eliyle dokundu ve sarı kart gördü.

DK 36:Olcay'ın ceza alanına ortasında Almeida'nın etkili kafa vuruşunu kaleci Frey güzel çıkardı ama aynı anda Almeida için ofsayt bayrağı da kalktı.

DK 33: Motta Kazım'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

DK 31:Beşiktaş atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Almeida, topu göğsüyle kontrol etti ama açısı çok daraldı ve kaleye dönüp vuruşunu yapınca da top savunmadan döndü.

DK 26:Beşiktaş atağında rakip yarı alanda topla buluşan Frnaco, ceza alanına koşu yapan Oğuzhan'a gönderdiği top doğrudan dışarıya gitti.

DK 17: Olcay ceza sahasının dışından sert bir şut denedi, Frey sağ köşede topa sahip oldu.

DK 13:Ersan, rakip yarı alana geçip rakiplerinden bir bir sıyrılıp ceza yayına kadar gitti ama baskı altında vuruşunu yapınca top üstten dışarıya gitti.

DK 9 : Bursaspor gole çok yaklaştı. Sağdan kullanılan kornerde arka direkte Serdar Aziz kafayı vurdu, kaleciyi geçen topu Beşiktaş savunması çizgiden çıkardı. Oluşan karambolde Tolga topa sahip oldu.

DK 6:Bursaspor savunmasının arkasına yükseltilen topa Civelli müdahale etti ama boşta kalan topu alan Oğuzhan, sol çaprazdan ceza alanına giren Motta'ya pasını verdi. Motta, rakibinden sıyrıldı ama topu ayağından fazla açınca top dışarıya çıktı.

DK 2: İlk tehlikeli pozisyon Bursaspor'dan geldi. Belluschi'nin sağdan içeri kullandığı serbest atışta, arkaya aşırtılan topa Civelli kafası ile vurdu, top az farkla dışarı çıktı.

Maça Bursaspor başladı..

İSTİKLAL MARŞIMIZ...

İki takım sahaya çıktı.

 

İLK 11'LER:

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı Bursaspor maçının ilk 11’leri belli oldu. Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetimindeki Beşiktaş sahaya Tolga Zengin, Veli Kavlak, Almeida, Olcay Şahan, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Pedro, Ersan Gülüm, Dany ve Ramon Motta ilk 11’i ile çıkarken, Alman teknik adam Christoph Daum yönetimindeki Bursaspor ise Frey, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Civelli, Basser, Bekir Yılmaz, Şamil Çinaz, Kazım, Sestak, Belluschi, Fernandao ilk 11’i ile çıkacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 07:37

İLGİLİ HABERLER