Spor
  • 4.7.2009 13:36

BEŞİKTAŞ : FENER MAÇINA YEDEKLERLE ÇIKARIZ

İspanya´daki turnuvanın finali, Süper Kupa ile çakışınca Beşiktaş, federasyondan erteleme talep etti. İsteği geri çevrilen Kara Kartal, “Fenerbahçe önüne yedeklerle çıkarız” diye rest çekti.

Siyah-Beyazlılar’ın 24 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında İspanya’da katılacağı Barış Kupası sorun oldu… Turnuvanın finalinin, İstanbul’da Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa ile çakışması üzerine, Futbol Federasyonu’na başvuran Beşiktaş, “Barış Kupası bizim için prestij açısından çok önemli. Porto, Lyon, Real Madrid, Sevilla ve Juventus gibi takımlarla mücadele edeceğiz. Ayrıca katılım parası alıyoruz. Şampiyon olursak 2 milyon Euro kazanacağız. Anlaşma imzaladık, gitmezsek tazminat öderiz. Ama bunu karşılarsanız, İspanya’ya gitmeyebiliriz” gerekçesiyle maçın ileri bir tarihe ertelenmesini istedi. Tüm masrafları organizasyon tarafından karşılanacak olan Kara Kartal, turnuvaya katılım parası olarak 500 bin Euro alacak.

Federasyon: Tarih belliydi

Ancak federasyon bu öneriyi “Kupa finalinin tarihi sezon başında belliydi. Karşılaşma belirlenen tarihte oynanacak” diyerek geri çevirdi. Beşiktaş Yönetimi’nin, federasyona rest çekerek, “O zaman biz de Fenerbahçe karşısına yedek ağırlıklı bir takımla çıkarız” cevabını verdiği kaydedildi. Tüm masrafları organizasyon tarafından karşılanacak olan Kara Kartal, turnuvaya katılım parası olarak 500 bin Euro alacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:28

İLGİLİ HABERLER