Spor
  • 17.10.2005 02:15

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI TESİSLERDE FUTBOLCULARI PROTESTO ETTİ!..

İSMAİL KAMİT-EMRE AŞ
İSTANBUL (İHA) - Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kalarak zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş'ta, Siyah-beyazlı taraftarlar futbolcuları tesislerden çıkışı sırasında protesto etti.

Karşılaşmanın ardından Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri önüne gelen 20 kişilik bir grup Beşiktaşlı, hem futbolcular hem de Siyah-beyazlı yönetim aleyhinde tezahüratta bulundu.

Beşiktaş'ın puan sıralamasındaki konumu ve üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle oldukça üzgün ve sinirli oldukları görülen taraftarlar öncelikle Beşiktaş'ın eski futbolcuları John Carew, Pascal Nouma ve İlhan Mansız lehine tezahüratlarda bulunurken, yönetim aleyhinde sloganlar attı. Daha sonra futbolcuların çıkışı için tesislerin kapısının açılmasından sonra jandarma ekipleri tesislerin önünde güvenlik çemberi oluşturdu. Öfkeli taraftarlar, futbolcuların özel araçlarıyla tesislerden çıkışı sırasında hakaret ve küfüre varan sloganlar attı. Son olarak öfkeli taraftarlar, jandarma tarafından araçlarına bindirilerek olaysız bir şekilde tesislerin önünden uzaklaştırıldı.

Bu arada güvenlik güçlerinin iki minübüs dolusu jandarma ve akrep olarak nitelendirilen bir araçla tesislerin önüne gelmesi dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER