Spor
  • 17.10.2005 02:41

'BEŞİKTAŞ'TA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN İKİ FUTBOLCU...'

EMRE AŞ - İSMAİL KAMİT
İSTANBUL (İHA) - Bolton Wanderers Yardımcı Antrenörü Jack Chapman, Beşiktaş ile Perşembe günü zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Zor bir maç olacak. Grupta 4 takım var, 4 takımın da şansı bulunuyor. Zorlu bir 90 dakika olacak. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz. Kazanan taraf iyi bir başlangıç yapmış olacak" dedi.

Maçın skoru için şimdiden tahminde bulunmanın zor olduğunu ifade eden Chapman, "Her iki takım için de zor bir maç olacak. Beşiktaş, iyi ve tehlikeli oyunculara sahip. Özellikle İbrahim Akın ve Ahmet Dursun'a dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ise, Beşiktaş karşısında galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, "Daha önce büyük takımlarla oynadığımızda berabere kaldığımızda bayram yapardık. Bugün galibiyeti kimin kaçırdığını herkes gördü. Oyuncularımla iftihar ediyorum, gurur duyuyorum" dedi.

Basın mensuplarının 'Başarınızın sırrı nedir?' sorusuna Mamur, "Ilımlı, mütevazi bir yönetim, teknik heyete ve futbolculara sahibiz. En önemlisi de borcumuz yok. Türkiye'de borcu olmayan kulüplerden birisiyiz. Sanırım başarının sırrı da burada yatıyor" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER