Spor
  • 19.7.2015 08:50

Beşiktaş transferde hat-trick yaptı

Ünlü golcü Gomez için 6 milyon Euro karşılığı Fiorentina ile anlaşıldı. Tecrübeli oyuncu senelik 4.5 milyon Euro alacak. Rhodolfo için Gremio’ya 3, Quaresma için Porto’ya 800 bin Euro verilecek. İki futbolcu ise yılda 1 milyon 300 bin Euro’ya oynayacak.

VE Beşiktaş da transferde gaza bastı, üç oyuncuyu birden renklerine bağladı... Sezona Dusko Tosic ve Beck transferleriyle giren siyah beyazlı yönetim, rakipleri karşısında sessiz kaldığı için taraftarlarının yanısıra, camia içinde de eleştiriliyordu.
 

SIKI PAZARLIK YAPILDI

Gomez için 10 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Fiorentina ile yapılan sıkı pazarlıklar sonrası bu rakam 6 milyon Euro’ya indirildi. Kendisi 4.5 milyon Euro alacak. Rhodolfo için kulübüne 3 milyon, oyuncuya da yıllık 1 milyon 300 bin Euro ödenecek. Quaresma’nın maliyeti de belli. Porto bu transferden 800 bin Euro alacak. Yıldız futbolcu ise siyah beyazlı formayı yıllık 1 milyon 300 bin Euro karşılığı giyecek.

 

Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, üç oyuncuyla da el sıkıştıklarını belirterek, çarşamba günü yeni futbolcularının İstanbul’da olacağını söyledi. Torunoğulları, üç futbolcu için inşaatı süren yeni statları Vodafone Arena ya da Başakşehir Stadı’nda imza töreni düzenleyeceklerini de açıkladı. Üçlü, Avusturya’ya giderek kampa da katılacak.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:18

İLGİLİ HABERLER