Spor
  • 18.10.2005 00:04

BEŞİKTAŞ : ''YENİ TEKNİK DİREKTÖR YABANCI OLACAK''

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, Rıza Çalımbay'ın, istifasının kabul edildiğini, takımın başına yabancı teknik direktör getireceklerini açıkladı.
     Kıvanç Oktay, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğünü kaydederek, ''Yeni teknik direktör, yabancı olacak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. En iyisini bulacağız'' dedi.
     Yarın futbol takımını Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Mehmet Ekşi ve izleme komitesinden Ulvi Güveneroğlu'nun çalıştıracağını kaydeden Oktay, Bolton Wanderers maçında takımın başında kimin çıkacağı sorusuna ise ''Yarın belli olacak'' yanıtını verdi.
     Gordon Milne'in İstanbul'a gelişi ile Rıza Çalımbay'ın istifası arasında bir ilişkinin bulunmadığını anlatan Oktay, ''Milne'in gelmesi, yeni bir olay değil. Daha önce Rıza hocanın da bilgisi dahilinde, altyapı, futbol okulları ve dış ilişkiler sorumlusu olarak getirilmesi düşünülüyordu. Bugün İstanbul'a gelmesi, tamamen tesadüf. Milne'in (A) takımla ilgisi yok'' diye konuştu.
     Taraftarların Kayserispor maçında yönetime gösterdiği tepkinin sorulması üzerine Oktay, ''Taraftarların sıkıntısını anlayışla karşılıyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Camia olarak bir bütün olmalı ve kenetlenmeliyiz'' dedi.
     Bu arada görevinden istifa eden Rıza Çalımbay, yarın saat 12.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.
     Çalımbay, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden çıkışında yaptığı kısa açıklamada, yönetime istifasını verdiğini ve kabul edildiğini belirterek, ''UEFA Kupası'nda hedeflerim vardı, ama olmadı. Yönetim kuruluna Bolton Wanderers maçında son kez sahaya çıkabileceğimi söyledim, karar onlarındır'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER