Spor
  • 1.8.2009 11:09

BEŞİKTAŞ'IN DECO ISRARI SÜRÜYOR

Beşiktaş, Chelsea'nin süper yıldızı Deco'da ısrarını sürdürüyor. İngiliz külübü ise Milan'dan Pirlo'yu transfer etmesi durumunda Portekizli Deco ile yollarını ayıracak. Pirlo'nun İnter maçından sonra, "Bu benim son derbimdi" demesi ve Chelsea'ye yeşil ışık yakması, siyah-beyazlıların Deco umutlarını iyice artırdı. Chelsea'nin, Milan'dan 5 milyon euro kazanan 30 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusuna yıllık 6.5 milyon euro teklif ettiği açıklandı.

Son derbimdi!

Beşiktaş'ın peşinde olduğu Deco konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Chelsae'nin hocası Angelotti'nin bir süre önce yaptığı, "Pirlo'yu alabilirsek Deco'yu gönderebiliriz" açıklamasının ardından; 30 yaşındaki Pirlo'nun İnter maçı sonrası takım arkadaşlarına, "Bu benim son derbimdi" demesi Pirlo'nun seneye Chelsea'de oynayacağı şeklinde yorumlandı.

Para+2 futbolcu

Chelsea'nin Pirlo için Milan'a, 14.5 milyon euro artı Pizarro ve Mancienne'yi de kiralık olarak önerdiği ifade edildi. Milan kulübünün düşünmek için süre istemesi, Pirlo'nun Chelsea'ye gideceği; Deco'nun da serbest kalacağı anlamına geliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER