Spor
  • 1.8.2009 11:07

FENERBAHÇE SÜPER HOLLANDALININ PEŞİNE DÜŞTÜ

Galatasaray'ın Elano transferini gölgede bırakmak için düğmeye basan sarı-lacivertliler, Real Madrid'in gözden çıkardığı Klaas-Jan Huntelaar'ın peşine düştüler. Stuttgart'a transferi son anda gerçekleşmeyen Hollandalı ünlü forveti, Arsenal ve Tottenham da istiyor. İspanyol kulübü, Huntelaar için 18 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor

Andre Dos Santos ve Cristian'ı getirerek taraftarlarını coşturan Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray'ın Elano transferinden sonra bir bomba daha patlatmak için atağa kalktı. Sarı-lacivertliler, Daum'un "Golcü sıkıntım yok" demesine rağmen bir dünya yıldızını gündemlerine aldılar: HUNTELAAR. Fenerbahçe'nin, Real Madrid'in gözden çıkardığı ve geçtiğimiz günlerde Alman ekibi Stuttgart'a transferi gerçekleşmeyen Hollandalı gol makinesini renklerine katarak, Türkiye'de yılın transferini gerçekleştirmeyi planladığı öğrenildi.

Real Madrid, 26 yaşındaki Hollandalı golcüsü için 18 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Fenerbahçe'nin 15 milyon euro gibi bir rakam karşılığında İspanyol kulübü ile el sıkışabileceği, Huntelaar'a da yıllık 4 milyon euro'ya sarı-lacivertli formayı giydirebileceği belirtiliyor. Huntelaar, Real Madrid ile olan sözleşmesine göre haftada 63 bin euro kazanıyor. İspanyol kulübü, ünlü forvetini satarak bu maliyetten kurtulmayı planlıyor. İlk tercihi Premier Lig olan Huntelaar ile Tottenham ve Arsenal'in yanı sıra Milan da ciddi şekilde ilgileniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER