Spor
  • 26.3.2007 00:02

BEŞİKTAŞ'IN YÜZÜ GÜLDÜ: 2 - 0

Beşiktaş, Kazakistan Süper Lig takımlarından FC Kaisar Kyzylorda ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.
      3. dakikada Ricardinho'nun sağdan ortasında Serdar ceza alanı içinde kafayla topu filelere göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.
      7. dakikada Burak'ın sağ çaprazdan sert şutunda top, üst direkten döndü.
      20. dakikada savunmanın ceza alanı içinde topla elle oynamasından kaynaklanan penaltı atışını kullanan Ricardinho, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak, farkı 2'ye çıkaran golü attı.
      Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarıda takımlar gol atmayı başaramadı ve siyah-beyazlılar sahadan 2-0 galip ayrıldı.
     
     MAÇTAN NOTLAR

      Beşiktaş'ın Kazak takımı ile oynadığı hazırlık maçına siyah-beyazlıların Brezilyalı futbolcusu Ricardinho kaptan olarak çıktı.
      Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, sakat futbolcuların çokluğunda daha önce ön liberoda görev verdiği Serdar Kurtuluş'u hazırlık maçında savunmada görevlendirdi.
      Milli takımda sakatlanan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak olan İbrahim Üzülmez'in yerine savunmanın solunda Mehmet Sedef oynarken, sağda da Ali Güneş görev aldı.
      Bu arada maçın 40. dakikasında oyundan alınan İbrahim Akın yedek kulübesine gelmeden, kenardan sahayı terk etti ve soyunma odasına gitti.
      Siyah-beyazlılarda gribal enfeksiyona yakalandığı açıklanan Ali Tandoğan maç kadrosunda yer almadı.
      Karşılaşmaya siyah-beyazlı taraftarlar fazla ilgi göstermezken, tribünlerde 2 bine yakın sporsever yer aldı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:43

İLGİLİ HABERLER