Spor
  • 2.5.2004 01:44

BEŞİKTAŞ'TA 7 FUTBOLCUNUN İPİ ÇEKİLDİ!..

Siyah beyazlı yönetim yarın Serdar Bilgili başkanlığında toplantı yapacak. Sezon sonunda yapılacak operasyonu konuşacak. Okan, Tümer, Sinan, Cordoba, Ronaldo, Giunti ve Ilie’nin kadro dışı bırakılacağı belirtildi.

F.BAHÇE derbisi sonrası edilen küfürler sebebiyle başkanlık görevini bırakacağını belirten Serdar Bilgili’nin bu açıklamasından sonra kongre kararı alan Beşiktaş Yönetim Kurulu, Bilgili başkanlığında yarın toplanacak. Adanaspor karşısında kaybedilen 3 puan nedeniyle durum değerlendirmesi yapacak. Serdar Bilgili ayrıca futbol şube sorumlusu Haşmet Kürüm tarafından futbolcular hakkında hazırlanan raporu gözden geçirecek, istikrarsız bir tablo çizen bazı futbolcuların kadrodışı bırakılmasını gündeme getirecek.

Kürüm isyan etti

Futbol şube sorumlusu Haşmet Kürüm’ün Adanaspor karşılaşması sonrasında ‘Yaşanan gelişmelerde tek suçlu teknik kadro ve futbolculardır. Ligden düşmüş bir takıma yenilgiyi hazmedemiyorum demesi üzerine harekete geçen yönetim kurulunun Okan, Tümer, Sinan, Cordoba, Ronaldo, Giunti ve Ilie başta olmak üzere bazı oyuncuları kadro dışı bırakacağı belirtildi.

Canlar yanacak

Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun ligin ikinci yarısından itibaren tüm futbolculara moral motivasyonu yaptığını belirten Kürüm şöyle konuştu: ‘Maddi ve manevi tüm imkanlarımızı sağladık. Fakat futbolcularımdaki istek ve arzunun yok olması bizleri çok üzdü. Yönetim kuruluna menajerimiz Sinan Engin ile birlikte hazırlayacağımız rapor doğrultusunda radikal kararlar alacağız. Bazı canlar yanacak ama bunu Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda yapacağız’

Engin Belçika’da

GEÇEN
hafta içinde basın toplantısı düzenleyerek sezon sonunda görevi bırakacağını açıklayan menajer Sinan Engin, yabancı futbolcu izlemek için dün Belçika’ya gitti. Engin’in, yeni gelecek yönetime yardımcı olmak amacıyla futbolcu izlemeye karar verdiği, Jestrovic’in yanı sıra birkaç futbolcuyu daha takip edeceği öğrenildi.

Bilgili moralsiz döndü

BEŞİKTAŞ
Başkanı Serdar Bilgili dün İstanbul’a döndü. THY’ye ait Londra uçağıyla saat 17.40’da İstanbul’a inen Bilgili’yi genel sekreter Cem Bilge ile Beşiktaş Belediye Başkanı ve eski yönetici İsmail Ünal karşıladı. Siyah beyazlı kulübun başkanlığından istifa eden Serdar Bilgili, basın mensuplarının bu konuyla ilgili sorularını yanıtsız bıraktı. (Aykut ÖZÇELİK)

Luca gözden düştü

TÜRKİYE'deki 4. sezonunu yaşayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu, en başarısız dönemini geçirirken, siyah beyazlı camianın da gözünden düştü. Lucescu'nun Türkiye'deki görev süresi içinde çalıştırdığı takımların ligde 32 maç sonundaki performans tablosu şöyle:


Sezon Takım O G B M A Y P

2000-01 G.Saray 32 21 4 7 71 35 67

2001-02 G.Saray 32 22 6 4 68 31 72

2002-03 Beşiktaş 32 24 7 1 58 18 79

2003-04 Beşiktaş 32 18 8 6 65 42 62  

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER