Spor
  • 3.5.2004 20:26

BEŞİKTAŞ'TA BİRLEŞME KARARI 5 MAYIS'A KALDI

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü'nde başkanlık için isimleri geçen Nevzat Demir, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'nın birleşme konusundaki kararlarını 5 Mayıs'ta açıklayacakları bildirildi.
     Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'ın birleşip güçlü bir yönetim kurma amacıyla düzenlediği toplantı, Akaretler'de kulüp binasındaki divan kurulu odasında gerçekleştirildi.
     Toplantının ardından Şeref Nasır, Yıldırım Demirören, Nevzat Demir ve Fikret Orman ortak bir basın toplantısı düzenledi.
     Nasır, ''Belli bir aşamaya gelindi. 5 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de kesin kararımızı vermek için yeniden biraraya geleceğiz'' dedi.
     Beşiktaş'ın bundan sonraki plan, proje ve stratejilerini tartıştıklarını söyleyen Nevzat Demir ise ''Bu üç isim veya bugün burada olmayıp da adaylık düşünen diğer arkadaşlarımız aynı düşünce içindeyiz. Bütünleşme istiyoruz'' dedi.
     Yıldırım Demirören ise ''İnşallah doğru kararı alırız. Çarşamba günü herkes son kararını verecek'' derken, Fikret Orman da arkadaşlarının konuşmalarına katıldığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:08

İLGİLİ HABERLER