Spor
  • 10.7.2009 04:01

BEŞİKTAŞ'TA FARKLI TRANSFER YÖNTEMİ...

Beşiktaş'ın hocası Denizli, sözleşmesini askıya alma konusunda Delgado'yla anlaştıklarını belirtirken, "Tabata gelebilir mi?" sorusuna da "Olabilir" cevabını verdi. Demirören ise Antep Başkanı Kızıl'la Brezilyalı yıldız için anlaşmayı bitirmek üzere...

Siyah-Beyazlı takım, önceki gün İspanya'da ameliyat olan Delgado'nun sözleşmesini 6 aylığına askıya alma konusunda resmi adımlar atarken Mustafa Denizli bunu doğruladı. Denizli, Delgado'nun sözleşmesini geçici bir süre dondurmak için federasyona başvurma konusunda Arajantinli yıldızla anlaşma noktasında olduklarını söyledi.

Delgado ile konuştuğunu belirten Denizli, "Delgado olumlu yaklaştı. Hatta bu teklif 'Kendisinden geldi' diyebilirim. Burada alacağımız her karar, hem kulübün hem de futbolcunun lehine olacaktır. Böyle bir imkan varken neden kulanmayalım" dedi.

10 MİLYON EURO İSTEDİ

Denizli, "Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa, yerine 10 numara pozisyonuna Tabata olabilir mi?" şeklindeki bir soru üzerine de "Her ihtimal olabilir. Alternatif düşüncelerimiz içinde her şey olur ama önce şartların ortaya çıkması lazım. O da bugün yarın çıkar" diye konuştu. Bu arada Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in de Tabata için Antep Başkanı İbrahim Kızıl'dan söz aldığı ortaya çıktı.

Demirören'in, Dolmabahçe'deki şampiyonluk balosunda görüştüğü Kızıl'a "Tabata bize çok lazım, mutlaka almamız gerek" dediği ve "Peki size vereceğim" sözünü aldığı öğrenildi. Kızıl'ın 10 milyon Euro bonservis bedeli istediği Demirören'in de 7 milyon Euro teklif ettiği ancak pazarlıkların bitmek üzere olduğu bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER