Yaşam
  • 24.7.2006 09:44

BİG BROTHER'IN TÜRK YARIŞMACISI TECAVÜZ SUÇU İLE TUTUKLANDI

HİLAL UŞTUK
LONDRA- İngiltere'de yayınlanan Big Brother yarışmasında geçen ay elenen Kıbrıslı Türk Sezer Yurtseven, tecavüz iddiası ile tutuklandı.


Sun gazetesinde Mike Sullivan imzasıyla yayınlanan habere göre, 2 Haziran'da yarışmadan elenen Yurtseven, ismi açıklanmayan 20'li yaşlardaki bir mankene tecavüz ettiği ve saldırdığı iddiasıyla hafta sonunu polis ofisinde geçirdi.


Perşembe akşamı Londra'nın merkezinde buluşan çiftin, Movida isimli gece kulübünün çıkışında, öpüşerek fotoğraflar çektirdikleri, daha sonra Sezer'in daveti ile, Great Eastern isimli 5 yıldızlı bir otele gittikleri, gecenin ilerleyen saatlerinde ise Sezer'in genç mankene tecavüz ettiği iddia edildi. Haberde ayrıca, mankenin tecavüzden sonra hemen polis merkezine giderek şikayette bulunduğu, daha sonra soruşturma kapsamında tıbbi incelemeye maruz kaldığı belirtildi.


26 yaşındaki Sezer Yurtseven şikayet nedeniyle, Cumartesi günü polis memurları tarafından, Enfield'deki evinden alınarak, DNA ve parmak izi tespiti için Bishopsgate Karakolu'na götürüldü. Daha sonra en yakın polis merkezine sevkedilen Sezer'in, sorgulaması sırasındaki konuşmaları video kaydına alındı.


İki gece gözetim altında kalacağı sanılan Sezer Yurtsever, BBC'de yayınlanan bir habere göre, hakkındaki tecavüz iddialarını reddediyor.


Sezer, Big Brother evinde olduğu dönemde, yayınlanan haberlerde, 2004 yılında, yine tecavüz iddiası ile tutuklandığı, ancak ceza almadığı yazılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:14

İLGİLİ HABERLER