Asayiş
  • 10.3.2013 11:23

Bir haftalık patronunu öldürmüş

Güneşli, İstoç, 8. adada bulunan bir reklam şirketinde 27 Şubat'ta meydana gelen olayda işyeri sahibi Burhan Paltaoğlu(56) temizlik görevlileri tarafından ölü olarak bulundu. İşyeri merdivenlerinin dibinde bulunan Burhan Paltaoğlu önce merdivenden düştü sanıldı ancak yapılan incelemede darp edilerek öldürüldüğü tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada işyerine bir haftadır çalışan Sultanbek H.'nin olay gününden beri ortada olmadığını tespit etti. Bu gelişme üzerine aranmaya başlanan Sultanbek H., önceki gün arkadaşlarının evinde gözaltına alındı. Asayiş şube müdürlüğünde sorgulanan Sultanbek H.'nin patronunun kendisiyle sürekli küfürlü konuştuğunu bu nedenle tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Şüpheli bu tartışmanın kavgaya dönüştüğünü itişme sırasında Burhan Paltaoğlu'nun merdivenlerden düştüğünü söylediği belirtildi,

Poliste işlemleri tamamlanan Türkmenistan uyruklu Sultanbek H., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:21

İLGİLİ HABERLER