Yaşam
  • 14.10.2006 10:36

BOŞANDI AMA BIRAKAMADI...

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi’nde, 28 yaşındaki Muhsin Dağ, 3 ay önce ayrıldığı eşini, işten çıkaran temizlik şirketi sahibi 55 yaşındaki Muhsin Dağ'ı tabanca ile kalbinden vurarak öldürdü.


      Olay, bugün saat 14.00 sıralarında, Ahmet Yavuz'un ilçe merkezindeki Merkez İşhanı'nda bulunan işyerinde meydana geldi.


      Bir otobüs firmasında çalışan Muhsin Dağ'ın, 3 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı 23 yaşındaki eşi Sibel Dağ, 2 ay önce Merkez İşhanı'nın yöneticiliğini de yapan, eski AKP Gölcük İlçe Merkezi yönetim kurulu üyesi Ahmet Yavuz'un temizlik firmasında sekreter olarak çalışmaya başladı.


      İddiaya göre, Muhsin Dağ'ın, sık sık ayrıldığı eşi Sibel’in yanına gelip tartışması üzerine kızan Ahmet Yavuz, “Burası işyeri. Eski eşin sürekli gelip bizi ve çevreyi rahatsız ediyor. Seni artık burada çalıştıramam'' diyerek, Sibel Dağ'ı işten çıkardı.


      Eski eşinin işten çıkarılmasına sinirlenen Muhsin Dağ, bugün saat 14.00 sıralarında Ahmet Yavuz'un işyerine geldi. Yavuz ile bürosunda tartışan Muhsin Dağ, “Sibel’i niye işten çıkardın?'' diyerek, yanındaki tabancayla göğsüne 3 el ateş etti. Mermilerden biri kalbine isabet eden Ahmet Yavuz olay yerinde hayatını kaybetti.


      Muhsin Dağ olay yerinden kaçarken, Sibel Dağ’ın ise işten çıkarıldıktan sonra ilçeden ayrıldığı ve nerede olduğunun bilinmediği belirtildi. Olayla ilgili araştırma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:27

İLGİLİ HABERLER