Gündem
  • 24.11.2016 01:22

Bülent Arınç FETÖ firarisinin oğluyla yakalandı

Bülent Arınç FETÖ'nun Kırıkkale İmamı olan firari Mehmet İşler’in mekanına gelidği sırada gazetecilere yakalandı. karşısında gazetecileri gören Arınç aracından inmeden firari Fethullahçı Mehmet İşler'in oğlu Mert işler ile aracında görüştü.
06 AK 7033 plakalı özel otomobille Kırıkkale'ye gelen Arınç'ın aracı firari Fethullahçının pastanesinin önünde durdu.

İŞLER’İ ARINÇ MI KORUYOR?

ARINÇ KIRIKKALE’YE GELDİ

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç İşler Pastanesi’ni ziyarete geldi. Araçtan ineceği zaman gazetecileri karşısında gören Bülent Arınç, aracından son anda inmedi. FETÖ’den firari Mehmet İşlerin oğlu ile araçta bir süre görüşen Arınç, daha sonra şehirden ayrıldı. Hatırlanacağı üzere FETÖ/PDY soruşturmasında yakalama kararı bulunan ve firari durumda olan Mehmet İşler’in Kırıkkale imamı olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu gizli görüşmeden sonra Firari Fethullahçı Mehmet İşler'in Arınç tarafından saklandığı dedikodusu şehirde hızla yayıldı.

Arınç'ın Kırıkkale'de Fötö imamının iş yerine VİP ziyaret karşısında gazetecileri görünce kaçarcasına uzaklaşan Arınç'a polislerin de eşlik etmesi dikkat çekti. Devletin polislerinin bir firari terörisin işyerinde neden işlem yapmadıkları ayrı bir soru işareti oldu.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Kırıkkale’ye gelerek İşler Pastanesi sahibi Mehmet İşler’in oğlu ile bir süre görüştü.

BAŞBAKAN YARDIMCISIYKEN SIK SIK ZİYARET EDİYORDU
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Ankara dönüşünde Kırıkkale’ye uğradı. “Ankara’ya dönerken Kırıkkale’ye de uğrayarak bir yorgunluk çayı içmek istedik” diyen Arınç, Kırıkkale’de askerlik yaptığını ve anılarını yol boyunca eşi Münevver Arınç’a anlatarak o günleri yad ettiğini dile getirdi. Bakan Arınç, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve işletme sahibi Mehmet İşler ile bir süre sohbet ettikten sonra Ankara’ya gitti.
İşte 2014 yılındaki bu ziyarette FETO'nun Kırıkkale imamı Mehmet İşler'e misafir olan Arınç, bütün gününü Fethullahçılarla geçirmişti.

 

Güncellenme Tarihi : 24.11.2016 11:43

İLGİLİ HABERLER