Gündem
  • 24.11.2016 03:07

Fethullah Gülen'den VIP itiraf oyunu

Fethullah Gülen'in en önemli isimleri birer birer itiraçı olmaya başladı.. Yargıyı ele geçiren HSYK'nın iki daire başkanı birden itirafçı olmaya karar verirken Gülen'in yeğenlerinin de itirafçılık için başvurması şüpheli bulundu...

FETÖ’NÜN İTİRAFÇILIK OYUNU MU?

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan eski HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur, itirafçı olmak için başvurdu. Eski HSYK imamının itirafçılık talebinin arkasından FETÖ’nün yeni bir oyun peşinde olabileceğine dair ciddi kuşkular ortaya çıktı.

Erzurum’daki Gülen Vakfı’nın eski yöneticilerinden ve FETÖ’nün çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra 2 yıl önce örgüt ile yollarını ayıran Ümit Akdemir’in sabah.com.tr’ye yaptığı özel açıkalamalara göre, teröristbaşı Fetullah Gülen kendi yakınlarını ve VIP örgüt üyelerini itirafçı yapıp kurtarma peşinde.

Akdemir FETÖ’nün itirafçılık oyununu şöyle açıkladı:

“Fetullah Gülen çetesinin itirafçı olması konusunda da iki yüzlü davranıyor. Kendi ailesinden olan ve sırlarını bilen köklü elemanlarının sınırlı ve yanlış itiraflarda bulunarak itirafçı olmasına fetva verirken örgütün diğer kademelerindeki üyelerine ‘itirafçı olursanız dinden çıkar münafık olursunuz’ şeklinde telkinlerde bulunuyor. Cezaevindeki kendi yakınlarına özel mesajlar göndererek itirafçı olması ve cezaevinden bir an önce çıkarılması konusunda her yöntemi deniyor. Gülen’in yeğenleri de itirafçı olmaya başladı.”

Akdemir’in bu sözleri eski HSYK 1. Daire Başkanı FETÖ’cü İbrahim Okur’un itirafçılık tezgahına başvurduğu şüphesine neden oldu.

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.11.2016 03:17

İLGİLİ HABERLER