Spor
  • 23.1.2014 02:03

Bursasporlulardan Sağlam'a tezahürat

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Maça şanssız bir golle başladık. Pozisyon yokken korner olması, kendimize attığımız gol oldu. İkinci golde hatamızla gol yedik. İkinci yarı maçı dengelemek istedik. Pozisyonlar da yakaladık. Pozisyonlar da verdik. Bizim adımıza iyi bir maç olmadı. Bu mağlubiyeti telafi edecek 3 maç var. Birini de kendi sahamızda oynayacağız. Gruptaki düğümün son maçta çözüleceğini düşünüyorum. Ligde de iddiamız devam ediyor. Bu maçı bir kenara bırakalım ve ligi düşünmeye başlayalım dedik oyuncularımıza. Bursaspor'u da tebrik ediyorum" açıklamasını yaptı.

“BURSASPOR İLE ARAMIZDA GÖNÜL BAĞI OLUŞTU”
Bir gazetecinin ‘Bursaspor taraftarları size sevgi gösterisinde bulundu’ sorusuna cevap veren Sağlam, şöyle konuştu:
“Bursa'da yaşadıklarımız unutulmaz. Bursa sevgisini unutmamız mümkün değil. Aramızda bir gönül bağı oluştu. Bu gönül bağının da ortadan kalkası mümkün değil. Ben taraftarlara nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların gönlünde güzel bir yerde olduğumuz gördük. Ben tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendilerine."
Karşılaşmaya kalelerinde gol görerek başladıklarını anlatan Diego, “Sonra toparlayamadık. Bu kesinlikle biz değildik. Önümüzde cumartesi günü maç var. Artık başımızı kaldırma ve birlik olma zamanı. Artık cumartesi günkü maçı bekliyoruz."

TELLO: “BAŞIMIZI KALDIRMA VE BİRLİK OLMA ZAMANI”
Oyuna mağlup başladıklarını belirten Tello, "Bu Eskişehirspor değildi, sanki sahada başka takım vardı. Bu biz değiliz. Başımızı kaldırma ve birlik olma zamanı" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:17

İLGİLİ HABERLER