Spor
  • 13.10.2008 02:41

BÜYÜKLERİN LUCESCU SAVAŞI!..

Türk futbolunun 2 devi bu kez de Lucescu konusunda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin "Gelirim" yanıtı aldığı Rumen çalıştırıcı için Galatasaray da devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard olmazsa Lucescu'yla masaya oturmayı planlıyor. 
Lucescu savaşı!
Rijkaard'ı listenin ilk sırasında tutan Cimbom, sorun çıkması halinde Lucescu'ya teklif yapacak Türkiye'de sadece Fener'de çalışacağını söyleyen tecrübeli hocanın yanıtı da merakla bekleniyor.
Aragones'le yolları ayırması gündemde olan Fenerbahçe'nin teklif götürdüğü Mircea Lucescu'yu Galatasaray da gündemine alınca ortalık karıştı... Sarı-Lacivertli yönetim geçtiğimiz günlerde Luce'ye haber gönderip, "Ocak'ta seni takımın başına geçireceğiz" demiş, Rumen hoca da Türkiye'de Fenerbahçe'den başka bir takım çalıştırmayacağını açıklamıştı. Fakat tüm bunlara rağmen Galatasaray, Lucescu'dan vazgeçmiyor. Hollandalı Rijkaard'la görüşen Sarı-Kırmızılılar, Rumen çalıştırıcıyı da yedekte tutuyor.
İLK TERCİH FENERBAHÇE
Rijkaard'la görüşmelerle önemli bir mesafe kateden Galatasaray, Hollandalı hocadan olumsuz yanıt alması halinde rotasını eski teknik direktörü Lucescu'ya çevirecek. Fakat Fenerbahçe'ye çok sıcak bakan Luce'nin Cimbom'a evet demesinin düşük bir ihtimal olduğu belirtiliyor. Bazı Sarı-Lacivertli yöneticilerin de Lucescu'yla sürekli temasta oldukları ve başka bir takıma gitmemesi için yakın markaj uyguladıkları belirtiliyor.
SKIBBE İSTİFA EDEBİLİR
Öte yandan Galatasaray'da topun ağzında olan teknik direktör Michael Skibbe'nin bugün yönetimle görüşmesi bekleniyor. Yardımcıları Boekamp ve Ümit Davala görevden alındığı için çok rahatsız olan Alman hocanın istifa edebileceği gelen haberler arasında. Geçtiğimiz gün Sarı-Kırmızılılar'ın Inter'in eski hocası Roberto Mancini ile ilgilendiğini yazan İtalyan basını, iddialarını bugün de sayfalarına taşıdı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:27

İLGİLİ HABERLER