Spor
  • 13.10.2008 02:29

FENER'İN YILDIZLARI FİRAR HAZIRLIĞINDA!..

Fenerbahçe'de bir türlü aradıkları ortamı bulamayan birçok isim, devre arasında ya da sezon sonunda ayrılma planları yapıyor. Bunların başında Önder, Ali Bilgin, Deniz ve Gürhan geliyor. Son olarak Yunan Olympiakos'un talip olduğu kaleci Volkan Demirel'in de sarı-lacivertli takımdan ayrılmayı kesin olarak kafasını koyduğu ifade ediliyor. Bu oyuncular,
sık sık "veda" mesajları veriyorlar.
Deivid kararsız
Bir an önce sahalara dönmesi için üzerinde baskı oluşan Deivid, hakkındaki son kararı doktorların vereceğini söyledi. Oynamasının riskli olabileceği belirtilen Brezilyalı futbolcu, "Kendimi tehlikeye atmak istemem" dedi.
Ballı ve Özen yolcu
Fenerbahçe'de işlerin ters gitmesi idari menajer Volkan Ballı ve antrenör Önder Özen'i de topun ağzına getirdi. Samandıra'da bugün yapılacak iki idmanı da izleyecek olan yönetimin, akşamki toplantıda Ballı ve Özen'i gönderme kararı alması bekleniyor.
'Boynum kıldan ince'
Sarı-lacivertli yönetimin sportif menajerlik teklif etmeyi düşündüğü Rıdvan Dilmen, göreve hazır olduğunu söyledi. Kanal Türk'e konuşan Dilmen, "F.Bahçe'ye vefa borcum var. Böyle bir teklif gelirse seve seve kabul ederim. Boynum kıldan ince" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:27

İLGİLİ HABERLER